Παρουσιάσαμε με κάθε λεπτομέρεια τις κοινωνικές μας δομές: το κοινωνικό παντοπωλείο, το κοινωνικό φαρμακείο, το Κέντρο Κοινότητας, τους βρεφονηπιακούς μας σταθμούς και τα ΚΑΠΗ που λειτούργησαν και θα συνεχίσουν να το πράττουν με μεγαλύτερη ένταση και το επόμενο διάστημα, με γνώμονα την ανακούφιση όλων εκείνων που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση. Με οργάνωση, συστηματικότητα και διακριτικότητα, περισσότερες από 800 οικογένειες δέχονται σήμερα κοινωνικές υπηρεσίες και βοήθεια από τους εργαζόμενους του Δήμου αλλά και από ένα ευρύ δίκτυο εθελοντών που υποστηρίζουν το Δήμο στις προσπάθειές του.
Οι προτεραιότητές μας είναι να υλοποιήσουμε άμεσα όλα τα έργα τα οποία έχουν ενταχθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας, ενώ ταυτόχρονα να επεκτείνουμε το δίκτυο των κοινωνικών μας υπηρεσιών ώστε να μην υπάρξει ούτε ένας πολίτης που να μην έχει πρόσβαση σε αυτές.
Με την άξια και ικανή ομάδα της “Δημοκρατικής Ενότητας” θέλουμε και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε, ώστε διατηρήσουμε το Δήμο μας ως έναν από τους κορυφαίους Δήμους της χώρας.
Η Δημοκρατική Ενότητα είναι η παράταξη που στη διαχρονική της πορεία βασίστηκε σε δύο θεμελιακές πολιτικές αρχές:
• Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί βασικό πολιτικό κύτταρο της Δημοκρατίας.
• Η ενότητα της Κοινωνίας είναι η προϋπόθεση για να λειτουργήσει ο θεσμός ως κύτταρο της Δημοκρατίας.
Οι κοινωνίες που δεν έχουν ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι συγκεντρωτικές, αναποτελεσματικές και ταυτόχρονα αντιδημοκρατικές.
Οι κοινωνίες που δεν επενδύουν στην ενότητα των πολιτών είναι κοινωνίες καταδικασμένες και χωρίς μέλλον.
Είμαστε μία ισχυρή σύνθεση.
Είστε όλοι ένας κι ένας εκλεκτά μέλη αυτής της κοινωνίας. Δίνουμε έναν όμορφο αγώνα. Με εντιμότητα και ήθος. Γιατί αυτό το μήνυμα θέλουμε να μεταφέρουμε στους συνδημότες μας. Ότι είμαστε διαφορετικοί και μαχόμαστε για να διατηρήσουμε τον πολιτικό πολιτισμό και σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα.
Σας ευχαριστούμε για το γόνιμο και χρήσιμο για εμάς διάλογο στην Περιστερά.
Σας ευχαριστούμε που μας δυναμώσατε με τη μαζική παρουσία σας.
Πάμε όλοι μαζί και πάλι, ενωμένοι για Νέα μεγάλη Νίκη.