Και ο Άρης (Αρίσταρχος)Βουρτζιάδης ενώνει τις δυνάμεις του με τη “Δημοκρατική Ενότητα”

Απρ 1, 2019

Με μεγάλη ικανοποίηση υποδεχόμαστε τον αγαπητό φίλο Άρη (Αρίσταρχος) Βουρτζιάδη στο ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Ενότητας». Άνθρωπος της προσφοράς και του μόχθου ο Άρης, με εμπειρία στα κοινά έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας.Καλώς ήρθες αγαπητέ Άρη στη «Δημοκρατική Ενότητα».Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Θεόδωρος Παπαδόπουλος
Φίλες και φίλοι,
Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση να είμαι υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου με τη «Δημοκρατική Ενότητα» και με τον άξιο, συνεπή και με όραμα για τον τόπο μας Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Mε αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και αγάπης για τον τόπο μας, αποδέχτηκα την πρόταση ενός ανθρώπου με χαρακτηριστικά ποιότητας και ακεραιότητας. Στόχος μας να εργαστούμε ουσιαστικά και δημιουργικά για το Δήμο μας και να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας. Ζητώ τη στήριξή σας και εύχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας».
Αρίσταρχος Βουρτζιάδης
Ο Αρίσταρχος Βουρτζιάδης ζει στη Νέα Ραιδεστό, είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Σουτζίδου με την οποία και απέκτησαν δύο παιδιά. Σπούδασε διακόσμηση και από νεαρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόληση με τα κοινά του τόπου μας. Πρωτοστάτησε σε μαθητικούς, φοιτητικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες ενώ από το 2013 έως σήμερα συμμετέχει ενεργά και εθελοντικά σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας.