Και ο πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού Παναγιώτης Κομνηνός υποψήφιος με τη “Δημοκρατική Ενότητα”

Απρ 2, 2019

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, υποδεχόμαστε τον αγαπητό φίλο,πλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού, Παναγιώτη Κομνηνό ως υποψήφιο με τον συνδυασμό της “Δημοκρατικής Ενότητας”. Άνθρωπος της δράσης, με πολλές αποστολές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μας σε διασώσεις μεταναστών, ο Παναγιώτης, δίνει μαθήματα ζωής σε όλους μαςκαι προσφοράς στο συνάνθρωπο.Καλώς ήρθες φίλε Παναγιώτη. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.Κάθε μέρα και πιό ισχυροί.
Θεόδωρος Παπαδόπουλος
Φίλες και φίλοι,
Με μεγάλη χαρά και ταυτόχρονα ευθύνη ανακοινώνω τη συμμέτοχή μου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό “Δημοκρατική Ενότητα” και επικεφαλής τον επιτυχημένο Δήμαρχό μας Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Ο λόγος που αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου μας, να είμαι υποψήφιος είναι η διάθεσή μου για προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα, ανδρώθηκα και δημιούργησα την οικογένειά μου, την Καρδία. Ο τόπος αυτός με δίδαξε πολλά για τη ζωή μέσω τον ανθρώπων, των παππούδων μου, οι οποίοι βρέθηκαν πρόσφυγες εδώ και οι οποίοι μέσα από τις ιστορίες τους, μου μετέφεραν δραματικές εμπειρίες ξεριζωμού, αγώνων επιβίωσης και κόπου στο να καταφέρουν να χτίσουν το χωριό της Καρδίας πάνω στα χαλάσματα και στα χωράφια τα γεμάτα πέτρα και πουρνάρια. Η ανάπτυξη στον τόπο μας συνεχίζεται, δυναμικά εδώ και χρόνια. Προοδεύουμε και εύχομαι και στο μέλλον να συνεχίσουμε όλοι μαζί να συμμετέχουμε στην ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη και ανάπτυξή του. Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και εύχομαι να φανώ ανtάξιος της εμπιστοσύνης όλων σας.
Παναγιώτης Κομνηνός
Ο Παναγιώτης Κομνηνός είναι παντρεμένος με τη Θεοδώρα – Ειρήνη Δωρίνη) Κούδα (και πατέρας δύο παιδιών. Γέννημα, θρέμμα Καρδίας και μόνιμος κάτοικος εκ γενετής. Είναι απόφοιτος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μηχανιώνας με ειδικότητα πλοιάρχου. Έχει διατελέσει Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού καθ’ όλη τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας. Επίσης είναιαπόφοιτος της Σχολής Λιμενοφυλάκων Λιμενικού Σώματος. Κυβερνήτης πλωτών μέσων λιμενικού σώματος για 14 χρόνια με πάρα πολλές αποστολές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου συμμετείχα σε διασώσεις μεταναστών. Παράλληλα σπούδασε Βυζαντινή μουσική και είναι ενεργός ιεροψάλτης με χρόνια παρουσίας σε αναλόγια ναών της ευρύτερης περιοχής του νόμου Θεσσαλονίκης. Σήμερα εργάζεται ως καπετάνιος σε τουριστικό επιβατηγό ημερόπλοιο στον Όρμο Παναγίας Χαλκιδικής, ενώ παλιότερα για πέντε χρόνια υπήρξε ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης στην Καρδία.