Συνεχίζουμε με τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή

Απρ 2, 2019

Εκπρόσωπος της νέας γενιάς των συνδημοτών μας, που θέλει να αγωνιστεί και να προσφέρει στον κοινό μας αγώνα για το καλό του τόπου μας η αγαπητή Ελισσάβετ Βελονά συστρατεύεται μαζί μας ως υποψήφια με το συνδυασμό της “Δημοκρατικής Ενότητας”. Καλώς ήρθες αγαπητή Ελισσάβετ.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Έχεις να προσφέρεις πολλά στον τόπο μας. Θεόδωρος Παπαδόπουλος

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,
Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την τιμητική πρόταση του Θεόδωρου Παπαδόπουλου να συμμετέχω στη δημοτική παράταξη <<Δημοκρατική Ενότητα>>. Ο λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου είναι γιατί θεωρώ πως οι νέες ιδέες και η υλοποίησή τους είναι απαραίτητα συστατικά για την ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τόπου μας. Στόχος μου να προσφέρω μα ανιδιοτέλεια στον τόπο που μεγάλωσα και με φρέσκιες ιδέες και νέα πνοή να χτίσουμε το αύριο του Δήμου μας με αλληλεγγύη και σεβασμό σε μια καθημερινότητα επιβίωσης.»
Ελισσάβετ Βελονά
Η Ελισσάβετ Βελονά γεννήθηκε Θέρμη όπου και ζει με την οικογένειά της. Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Βυρσωκινό, δημοτικό υπάλληλο της επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης και έχει μια κόρη 6 ετών.
Το 2009 αποφοίτησε από το τμήμα Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα).Γνωρίζει 3 ξένες γλώσσες και έχει εργαστεί ως διοικητικό προσωπικό σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα καθώς και σε ιδιωτική σχολική μονάδα.