Και η Ελένη Μάλγαρη στη “Δημοκρατική Ενότητα”

Απρ 3, 2019

Εκπρόσωπος των γυναικών της προσφοράς και με μεγάλη δραστηριότητα στο χώρο της εστίασης και του επιχειρείν, η αγαπητή Ελένη συστρατεύεται μαζί μας στον κοινό αγώνα για το καλό του τόπου μας. Καλώς ήρθες στη “Δημοκρατική Ενότητα” αγαπητή Ελένη. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Θεόδωρος Παπαδόπουλος
Φίλες και φίλοι,
Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μας και να είμαι υποψήφια με τη “Δημοκρατική Ενότητα” γιατί πιστεύω πως μπορώ να συμβάλλω στην ανάπτυξη του τόπου μας και στην επίλυση ζητημάτων που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία. Όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε με νέα πνοή και νέες ιδέες από ανθρώπους που γνωρίζουν την προσφορά σε μια καθημερινότητα επιβίωσης, το Δήμο μας, ως έναν από τους κορυφαίους Δήμους της χώρας.Στόχος μου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην αναβάθμιση του τρόπου ζωής των κατοίκων της περιοχής που ζω, την Καρδία. Με διακρίνει ο δυναμισμός, η υπευθυνότητα, η αποφασιστικότητα και η αλληλεγγύη.Η καθημερινή μου επαφή άλλωστε με τους κατοίκους της περιοχής μου έδωσε την αφορμή μέσω της υποψηφιότητας μου, να εκφράσω την επιθυμία μου να γίνω ο πομπός που θα μεταφέρει τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες αλλά και τις καινοτόμες ιδέες των κατοίκων της περιοχής μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου”.
Ελένη Μάλγαρη
Η Ελένη Μάλγαρη γεννήθηκε στην Καλαμαριά και τα τελευταία 15 χρόνια κατοικεί με την οικογένειά της στην Καρδία. Είναι μητέρα 2 κοριτσιών, 24 & 13 ετών, και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά από το 2004. Είναι διαχειρίστρια της εταιρείας Intertruck που δραστηριοποιείται στον κλάδο των logistics και μεταφορών από το 2004 και από το 2017 συμμετέχει σε εταιρεία ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ υγειονομικού ενδιαφέροντος με την ονομασία Café Octo, στην Καρδία.