Με χαρά υποδεχόμαστε τη Βασιλική Βάρναλη – Κοντοπούλου στη “Δημοκρατική Ενότητα”

Απρ 3, 2019

Ιδιαίτερη χαρά νοιώθουμε, όταν πρόσωπα με προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχουν στη “Δημοκρατική Ενότητα”.Το έργο της αγαπητής Βασιλικής είναι μεγάλο και η εμπειρία της απαραίτητη στη συνολική προσπάθειά μας για βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας .Καλώς ήρθες αγαπητή Βασιλική. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Θεόδωρος Παπαδόπουλος
Φίλες και φίλοι,
“Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου μας Θεόδωρου Παπαδόπουλου, να συμμετέχω στον συνδυασμό “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ” ως υποψήφια. Ο κύριος λόγος που με ώθησε στην απόφαση αυτή είναι η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τον τόπο μας. Ζητώ την στήριξή σας και ευχαριστώ θερμά τον επιτυχημένο Δήμαρχό μας για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου”.
Βασιλική Βάρναλη – Κοντοπούλου
Η Βασιλική Βάρναλη-Κοντοπούλου γεννήθηκε στη Νέα Ραιδεστό. Είναι παντρεμένη με τον Σταύρο Σταυράκη και έχει έναν γιο. Είναι πτυχιούχος βοηθού μικροβιολόγου, ενώ κατέχει και πτυχίο της σχολής Γραμματέων. Εργάστηκε στον εκδοτικό οίκο University Studio Press, στη γραμματεία του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ και ως γραμματέας στον Τομέα Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ. Αυτή τη στιγμή έχει συνταξιοδοτηθεί και πλέον μπορεί να συμβάλει ακόμη πιο ενεργά στην προσπάθεια για το καλό του τόπου μας .