Και ο Αντώνης Καϊφας στη “Δημοκρατική Ενότητα

Απρ 4, 2019

Ικανοποίηση και χαρά μας δίνει όλους η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της”Δημοκρατικής Ενότητας” του αγαπητού φίλου Αντώνη Καϊφα, ενός επαγγελματία με πλούσια προσφορά και δράση. Ο Αντώνης άριστος γνώστης των ζητημάτων του τόπου μας, ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας στον κοινό αγώνα να διατηρήσουμε το Δήμο Θέρμης ως έναν από τους κορυφαίους Δήμους της χώρας.
Καλώς ήρθες αγαπητέ Αντώνη. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Κάθε μέρα και πιό ισχυροί.
Θεόδωρος Παπαδόπουλος.«Αγαπητές Συνδημότισσες και αγαπητοί Συνδημότες,
“Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε να δείχνουμε τα προβλήματα του χωριού μας με το δάχτυλο. Με τη βοήθεια των φίλων και συγχωριανών θα αναδείξουμε τον τόπο μας όπως πραγματικά του αξίζει. Τα πάρκα του, τα αρχαία του, τους δρόμους για περίπατο,την καθαριότητα και τις δυνατότητες για την απασχόληση της νεολαίας μας. Όλα αυτά μαζί με την στήριξη του δημάρχου μας Θεόδωρου Παπαδόπουλου, που είναι πάντα θετικός σε τεκμηριωμένες προτάσεις με όραμα. Όλοι μαζί μπορούμε και θα πετύχουμε πολλά. Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και εύχομαι να ανταποκριθώ και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης όλων σας”.
Αντώνης Καϊφας

Ο Αντώνης Καϊφας είναι θερμοϋδραυλικός στο επάγγελμα ενώ διαθέτει άδεια αρχιτεχνίτη αερίων και υγρών καυσίμων Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Εσωτερικών εγκαταστάσεων. Ζει μόνιμα στο Πλαγιάρι και είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Σταυροπούλου, η οποία εργάζεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου ως οικονομική Διευθύντρια. Με την Ευαγγελία απέκτησαν 3 κόρες, την Κατερίνα την Έλενα και την Νικολέτα 17 13 και8 ετών αντίστοιχα.