Μία ακόμη σημαντική υποψηφιότητα με μεγάλη προσφορά στο χώρο του Αθλητισμού στη “Δημοκρατική Ενότητα”

Απρ 4, 2019

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, υποδεχόμαστε την αγαπητή Βίκη Φουρνιτζή στο συνδυασμό της «Δημοκρατικής Ενότητας». Γνήσια εκπρόσωπος της γενιάς των δραστήριων γυναικών, με ενεργό συμμετοχή στα Αθλητικά δρώμενα του τόπου μας.
Ο “Ατρόμητος” Πλαγιαρίου και η ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους οφείλουν πολλά σε σένα Βίκη.
Καλώς μας ήρθες. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Θεόδωρος ΠαπαδόπουλοςΦίλες και Φίλοι,

Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό «Δημοκρατική Ενότητα» και επικεφαλής τον επιτυχημένο Δήμαρχό μας Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Η υποψηφιότητά μου αυτή εκφράζει και τη μεγάλη διάθεσή μου για προσφορά στον τόπο μας. Στο πρόσωπο του Θεόδωρου Παπαδόπουλου αναγνωρίζω την ικανότητα και τη γνώση του να συνεχίσει να διοικεί με αποτελεσματικότητα τον Δήμο μας. Στόχος μου η αδιάκοπη προσπάθεια συμμετοχής στην γενική εξέλιξη της τοπικής μας κοινωνίας, σε αθλητικό επίπεδο, μέσα από τον εθελοντισμό και τη συνεργασία με κάθε φορέα ή φυσικό πρόσωπο που θα μπορούσε να προσφέρει σε αυτό το σκοπό ώστε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κοινωνία για τους ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται στη περιοχή μας. Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και εύχομαι να φανώ αντάξια της στήριξής σας».
Βίκη Φουρνιτζή – Μπουδουνά

Η Βίκη Φουρνιτζή γεννήθηκε και κατοικεί στο Πλαγιάρι. Είναι σύζυγος του Δημοτικού Υπαλλήλου Δημήτρη Μπουδουνά και μητέρα της Ιουλίας και του Αργυρή. Στο παρελθόν έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων. Τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται ενεργά με τον ποδοσφαιρικό σύλλογο του “Ατρόμητου Πλαγιαρίου”, όπου μέσα από θέσεις ευθύνης στο διοικητικό συμβούλιο υπηρετεί τον αθλητισμό και την ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους στον τόπο της.