Με χαρά υποδεχόμαστε στη “Δημοκρατική Ενότητα” την Ευαγγελία Κούτρη

Απρ 5, 2019

Ιδιαίτερη χαρά νοιώθουμε, όταν πρόσωπα της προσφοράς σαν την αγαπητή Ευαγγελία (Λίτσα) Κούτρη ενεργοποιούνται στη “Δημοκρατική Ενότητα”.Το πολιτιστικό της έργο και η δεκαετή ενασχόλησή της με τα κοινά του τόπου μας είναι μεγάλο και η εμπειρία της απαραίτητη στη συνολική προσπάθεια για βελτίωση της ποιότηταςτης ζωής των συνδημοτών μας. Έχουμε κοινό στόχο την ανάπτυξη του Δήμου μας.
Καλώς ήρθες αγαπητή Λίτσα. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Θεόδωρος Παπαδόπουλος
Φίλες και φίλοι,

“Ο κύριος λόγος που με ώθησε στην απόφαση να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον επιτυχημένο δήμαρχό μας Θεόδωρο Παπαδόπουλο και το συνδυασμό της “Δημοκρατικής Ενότητας” είναι η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για το δήμο μας. Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της ευαίσθητης ηλικίας των παιδιών μέσα από την ενασχόλησή μου με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού μας σχολείου θα ήθελα να συμβάλλω στη συνολική προσπάθεια του Δήμου να σηματοδοτήσει δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο τη διαμόρφωση του βέλτιστου περιβάλλοντος «εκπαίδευσης» των παιδιών μας. Ζητώ την στήριξή σας και ευχαριστώ θερμά το δήμαρχό μας για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου”.
Ευαγγελία(Λίτσα)Κούτρη

Η Ευαγγελία Κούτρη γεννήθηκε στην Περιστερά όπου κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά της. Είναι παντρεμένη με τον Μανώλη Καζλάρη Ιδιωτικό υπάλληλο στο επάγγελμα, με τον οποί και απέκτησαν δύο παιδιά τον 15χρονο Θανάση – Παναγιώτη και το 12χρονο Απόστολο.

Είναι μία δυναμική γυναίκα, η οποία τα τελευταία 10 χρόνια εκλέγεται μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Περιστεράς, και μάλιστα προεδρεύει σε αυτόν τα τελευταία 5 έτη. Ταυτόχρονα είναι μέλος εδώ και 3 χρόνια της Πρωτοβάθμιας σχολικής Επιτροπής του Δήμου Θέρμης, Η δοτικότητά της ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είχε ως αποτέλεσμα να μετατρέψει το λιτό δημοτικό σχολείο της Περιστεράς σε ένα σύγχρονο πολυχώρο πνεύματος και αθλητισμού που παραμένει ανοιχτός από το πρωί μέχρι το βράδυ, υλοποιώντας το όραμα για δημιουργία ενός σχολείου ανοιχτού στις ανάγκες της κοινωνίας μας.

Έχει διεκδικήσει και πετύχει ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά του απομακρυσμένου ορεινού χωριού της Περιστεράς με αυτά των μεγάλων αστικών κέντρων. Κατάφερε να εξασφαλίσει, δίνοντας τον προσωπικό της αγώνα, μεγάλες χορηγίες ώστε το σχολείο της Περιστεράς μέσα στα τελευταία 2 έτη να εξοπλιστεί με βιντεοπροβολείς (projector) σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας, καθώς και με φορητούς υπολογιστές (laptop). Επιπλέον ανακαινίστηκε ριζικά η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, γεγονός, που έδωσε πλέον την δυνατότητα στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων να πραγματοποιεί πέρα από τις εορταστικές εκδηλώσεις του σχολείου και εβδομαδιαίες προβολές ταινιών μετά το τέλος των μαθημάτων.

Ταυτόχρονα οι απογευματινές δράσεις του σχολείου, συνεργούντων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των εκπαιδευτικών, διευρύνθηκαν, για μία ακόμη φορά με την παρέμβαση της Ευαγγελίας Κούτρη η οποία συνέδραμε στην δημιουργία δωρεάν τμημάτων διδασκαλίας χορού και γυμναστικής.

Η Ευαγγελία Κούτρη και ως μία απλή κάτοικος της Περιστεράς και ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και ως μέλος του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, αλλά πάνω από όλα ως εθελόντρια σε όλες τις δράσεις των φορέων της περιοχής του Δήμου Θέρμης και του τοπικού συμβουλίου της Περιστεράς, πάντα προσφέρει απλόχερα και με ανιδιοτέλεια στο τόπο που γεννήθηκε και μεγαλώνει τα δύο της παιδιά.