Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΖΕΛΙΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ του Αλέξανδρου

Γεννήθηκε στο Κάτω Σχολάρι όπου ζει και εργάζεται. Είναι πτυχιούχος Οικονομικής σχολής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Πιστεύοντας ότι το μέλλον του τόπου μας βρίσκεται στον πρωτογενή τομέα ασχολείται στην οικογενειακή γεωργική επιχείρηση. Ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τον Αθλητισμό σε τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες καθώς και στην ΕΠΣΜ.

Εκλέγεται δημοτικός Σύμβουλος από το 2014. Το 2017 ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Θέρμης., ενώ σήμερα κατέχει τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΘ. Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Θέρμης. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού.”Τα τελευταία χρόνια που με τιμάται με την ψήφο σας έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας. Τώρα ζητώ να με στηρίξετε ξανά γιατί μόνο με τη βοήθειά σας μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω. Ξεκινάμε με μια μόνο υπόσχεση: ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!”.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΣΙΝΑΤΣΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Εμμανουήλ

Ο Παύλος Σινατσάκης γεννήθηκε το 1962 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Ε’ Γυμνάσιο Αρρένων Θεσσαλονίκης και σπούδασε οδοντοτεχνίτης στη σχολή Παστέρ. Εργάστηκε στη συνέχεια ως εμποροϋπάλληλος σε κατάστημα ενδυμάτων και υποδημάτων και το 1988 άνοιξε δικό του κατάστημα εμπορίας και πώλησης ανδρικών ενδυμάτων και υποδημάτων. Εργάστηκε με επιτυχία ως αποκλειστικός εμπορικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο με πολλές επώνυμες εταιρείες του εξωτερικού, κυριως απο Ιταλία και Γαλλία στο χωρο της γυναικειας ένδυσης και υπόδησης με εδρα την Θεσσαλονίκη, αλλα και την Αθήνα. Η συνεργασία του με τα μεγαλύτερα καταστήματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο υπύρξε υποδειγματική και άκρως επαγγελματική με συνέπεια και απαράμιλλο σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες που διέπουν μια συνεργασία.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΚΑΡΑΤΣΟΡΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του Μιλτιάδη

Γεννήθηκε το 1979, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Κάτω Σχολάρι με τον σύζυγό της και τα δύο ανήλικα τέκνα τους. Σπούδασε προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και εργάστηκε σε εταιρία πληροφορικής για 4 χρόνια στο τμήμα ανάπτυξης λογισμικού. Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνη λογιστηρίου προμηθειών και τιμολόγησης τεχνικής – κατασκευαστικής εταιρίας στην Καρδία. Συμμετείχε από το 2012 στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού- Νηπιαγωγείου Κάτω Σχολαρίου ως γραμματέας και αντιπρόεδρος, τα έτη 2016-2018 και 2020-2022 διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου. Συγχρόνως τα έτη 2015-2017 υπήρξε αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Πολιτισμού και Εθελοντισμού Κάτω Σχολαρίου. Είναι εκλεγμένη Σύμβουλος από το 2014 στην Κοινότητα Κάτω Σχολαρίου με τον συνδυασμό “Δημοκρατική Ενότητα”. “Η ενασχόληση με τα κοινά πηγάζει από το ενδιαφέρον και την αγάπη μου για τον τόπο μας. Με ενεργό ρόλο και συνεργασία, μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής όλων μας”.

 

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΧΑΒΙΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Του Αναστασίου

Ο Γεώργιος Χαβιανίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και από το 2019 διαμένει στο Κάτω Σχολάρι τόπο καταγωγής των δυο γονιών του. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός και έχει εργαστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως στέλεχος πολυεθνικών εταιριών. Ασκεί ελεύθερο επάγγελμα στον κατασκευαστικό κλάδο εντός και εκτός Ελλάδος. «Είναι μεγάλη μου τιμή, πρόκληση και ευθύνη να συμμετάσχω για πρώτη φορά ως υποψήφιος στην αυτοδιοικητική διαδικασία. Σκοπός και στόχος μου είναι να συμβάλλω και εγώ μέσω της ‘Δημοκρατικής Ενότητας’ χρησιμοποιώντας την πολυετή εμπειρία και τις γνώσεις μου για το καλό του τόπου μου και των συμπολιτών μου».

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΓΟΥΛΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του Αλέξανδρου

Ο Στέργιος Γούλας γεννήθηκε το 1960 και κατοικεί στον Τρίλοφο. Είναι απόφοιτος λυκείου. Έχει εργαστεί ως Μηχανικός Αεροσκαφών Τ2-Ε 120 ΠΕΑ (1979-1982), ως πραγματογνώμον ποιότητας καπνού σε καπνοβιομηχανία ΕΞΕΛΚΑ (1982-1994), υπήρξε ιδιοκτήτης μονάδας επεξεργασίας – συσκευασίας ξηρών καρπών (1995-2003), καθώς και Ελεύθερος επαγγελματίας Ιδιοκτήτης ΤΑΞΙ (2004-2022). Σήμερα είναι συνταξιούχος. Είναι μέλος της ομάδας Μεραδιωτων Τριλοφου απο το 2014. Επιθυμία του είναι να προσφέρει στο κοινό καλό, για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη

Ο Γεώργιος Καραγιαννης είναι 37 ετών, επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή του Τριλοφου όπου και γεννήθηκε μεγάλωσε και διαμένει μέχρι και σήμερα

Ολοκλήρωσε στις σπουδές του στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων και είναι ένας άνθρωπος δραστήριος και αφοσιωμένος κάτοικος με οικολογική συνείδηση που αγαπά τη φύση και τα ζώα.

Αγαπά τον τόπο του και πήρε την απόφαση να αποδεχθεί την τιμητική πρόταση που δέχθηκε να συμμετάσχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Δημοκρατική Ενότητα» στην εκλογική περιφέρεια Μικρας

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ του Χριστόφορου

Η Παρασκευοπούλου Ευτυχία ζει στην Καρδία και έχει δύο παιδιά.Είναι απόφοιτος Τεχνολογίας Γεωπονίας στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου αγροτικών προϊόντων. Παράλληλα με τις σπουδές της ασχολήθηκε και με την αισθητική σε ιδιωτική σχολή ως τεχνήτρια νυχιών. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ειλικρίνειας θέλει να της δοθεί η ευκαιρία να συνεισφέρει με όλες της τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του τόπου της, προάγοντας με την εκλογή της τα συμφέροντα και το κοινό καλό της τοπικής κοινωνίας της Καρδίας.

 

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΑΝΗ του Δημητρίου

Η Φανή Χατζηδημητρίου γεννήθηκε και διαμένει στην Καρδιά, με τον σύζυγό της Λιάση Δημήτριο. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην εμπορία υγρών καυσίμων καθώς και στον τομέα της αγροτικής οικονομίας. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, και ιδρυτικό μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Μίκρας. Είναι αντιπρόεδρος του Σωματείου “Ελληνική Εταιρία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Θέρμης” και Γραμματέας του Συλλόγου Μεταπωλητών Πετρελαίου Θέρμανσης ” Άγιος Δημήτριος”. Υπηρετεί από την θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου, την Διεύθυνση της Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας και την Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής. Επίσης είναι τακτικό μέλος των Διοικητικών Επιτροπών ΔΕΥΑΘ και Οικονομικής και αναπληρωματικό μέλος επιτροπής  Ποιότητας Ζωής και της ΔΕΠΑΘ.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΓΚΟΛΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΑΣΑ) του Δημητρίου

Η Αναστασία (Σάσα) Γκόλνα κατάγεται από το Νυμφαίο Φλώρινας και είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας. Τα τελευταία 22 χρόνια κατοικεί μόνιμα στο Πλαγιάρι του Δήμου Θέρμης. Είναι παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Σπηλιόπουλο με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Είναι δασκάλα στο 1ο Δημοτικό σχολείο Πλαγιαρίου στο οποίο διετέλεσε για ένα διάστημα υποδιευθύντρια.  Ήταν εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Νυμφαιωτών Θεσσαλονίκης.
Ήταν αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Θέρμης και μέχρι σήμερα αποτελεί μέλος αυτής. Εντός του 2023 ορίστηκε υπεύθυνη του Κέντρου Πολιτισμού Πλαγιαρίου, διοργανώνοντας και προωθώντας με επιτυχία διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες.
Η αγάπη της για τον τόπο όπου ζει και εργάζεται σε συνδυασμό με την πολύ σημαντική κοινωφελή της δράση είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση αρκετών δωρεών και διαχείριση αυτών με τον αποδοτικότερο τρόπο, σε συνεργασία πάντα με τους τοπικούς φορείς.
Η υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και η μετέπειτα εκλογή της θα ενισχύσει και θα προάγει περαιτέρω την ήδη πολύ σημαντική δραστηριοποίησή της στα τοπικά δρώμενα.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

Λιόλιου Γεωργάκα Αικατερίνη του Αντωνίου

Η Κατερίνα Λιόλιου γεννήθηκε στον Τρίλοφο. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Γεωργάκα. Κατέχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ως βοηθός φαρμακείου και είναι αμπελουργός οινοποιός στην οικογενειακή επιχείρηση στον Τρίλοφο. Έχει εργαστεί στον Οργανισμό Βάμβακος, στην Ομοσπονδία Γεωργικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης και άσκησε το επάγγελμα του βοηθού φαρμακείου στον Τρίλοφο.

Από νεαρή ηλικία ασχολείται με τα κοινά και έχει προσφέρει εθελοντική εργασία ως χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών στο Σύλλογο Ζουμπατιανών Τριλοφιωτών καθώς και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Αγχιάλου. Εκλέχτηκε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Μίκρας το 2007, είναι ιδρυτικό μέλος στο νεοσύστατο Σύλλογο των Επαγγελματιών Μίκρας. Είναι στο Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρίας νόσου Αλτσχάιμερ και συγγενών διαταραχών Θέρμης. Από το 2010 έως σήμερα είναι πρόεδρος της Κοινότητας Τριλόφου.

 

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΣΑΧΑΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Ιωάννη

Η Παναγιώτα Σαχαρίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Κατοικεί μόνιμα στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με κατεύθυνση την Κοινωνική Εργασία (Κοινωνική Λειτουργός) και απέκτησε ένα δεύτερο πτυχίο με την ειδικότητα του Συμβούλου Ψυχικής Υγείας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην «Κλινική Ψυχική Υγεία» από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης όπου ασκεί το επάγγελμά της παρέχοντας ατομικές και ομαδικές συνεδρίες. Διδάσκει λάτιν χορό σε παιδιά και ενήλικες και εξειδικεύεται σε άτομα με νοητικές, κινητικές και ψυχικές αναπηρίες. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ρωσικά και είναι κάτοχος πτυχίου του συστήματος ανάγνωσης και γραφής τυφλών Braille στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ) του Απόστολου

Ο Στυλιανός (Στέλιος) Αποστόλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πλαγιάρι. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Βενετία Γιακαμόζη και έχει δύο κόρες, την Ιωάννα (φιλόλογο) και την Τάνια (νηπιαγωγό). Σπούδασε Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός και εργάστηκε στον ΟΤΕ. Διετέλεσε μέλος της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, μέλος της οικονομικής επιτροπής, αναπληρωματικός μέλος της επιτροπής ποιότητας ζωής,

πρόεδρος της επιτροπής Παιδείας, πρόεδρος της επιτροπής ισότητας φύλων. Σήμερα είναι αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης Νέας Γενιάς, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Προστασίας.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΤΣΑΒΔΑΡΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) του Νικολάου

Η Θάλεια Τσαβδάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πλαγιάρι όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών από το ΤΕΙ Σερρών και γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά. Το 2014 προσέφερε εθελοντικές υπηρεσίες στον ΕΥΡ (Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας), ενώ διακρίνεται για τις επικοινωνιακές της ικανότητες και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΓΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Αναστασίου

Ο Σάκης Γούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Επανομή. Ζει και εργάζεται από το 2000 στον Τρίλοφο. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Τζίκου και έχει δύο παιδιά. Ασχολείται με οικοδομικές εργασίες (κατασκευή στέγης) εδώ και 25 χρόνια. Παράλληλα έχοντας επαγγελματικό δίπλωμα, είχε το τηλεοπτικό φορτηγό του παγκόσμιου motocross. Είναι μέλος του συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ακαδημίας Mikra F.C όπου με εθελοντές γονείς στηρίζει την ομάδα. “Μοναδικός μου στόχος είναι η προσφορά για την βελτίωση του τόπου”.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΚΑΛΙΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Σταύρου

Ο Αθανάσιος Καλιγάς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 10.8.1961 και είναι μόνιμος κάτοικος Τριλόφου. Είναι παντρεμένος με την Κάκια Τσιντσίνη και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Κατερίνα, απόφοιτο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Τμήμα Ιστορία Αρχαιολογίας και τον Μανώλη, απόφοιτο ΕΠΑΛ Φυσιοθεραπευτών.

Είναι απόφοιτος Γυμνασίου καθώς και της 5ης Τεχνικής και Επαγγελματικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και πρόεδρος του “Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Εταιρείας Τσάνταλη”, θέση την οποία διατηρεί έως σήμερα, Μέλος της Διοίκησης της “Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών, Υπεύθυνος Αθλητισμού και Νεολαίας, Ισότητας – Πολιτιστικών εκδηλώσεων και Περιβάλλοντος της Ομοσπονδίας, Πρόεδρος Α.Μ.Π.Σ. “ΔΟΞΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ”, έφορος της Ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Βόρειας Ελλάδας”.

“Ο τόπος μας έχει ανάγκη να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του έμπειρου και επιτυχημένου Δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας, καθώς πιστεύω πως όλοι οφείλουμε να συμβάλουμε στην συνέχιση της ανοδικής πορείας του Δήμου και την ευημερία των συνδημοτών μας, με ενότητα με μία ισχυρή, γνήσια, προοδευτική και προγραμματική φωνή. Σας βεβαιώνω ότι, θα αγωνιστούμε και θα εργαστούμε αποτελεσματικά, ολοκληρώνοντας τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον τόπο μας και κάνοντας πράξη μια μεγάλη σειρά δράσεων, που συμβάλλουν αφενός στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου και αφετέρου στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και κυρίως των παιδιών μας”.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΣΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αστέριου

Ο Χρήστος Σπανός γεννήθηκε στις 29-01-1970 στην Θεσσαλονίκη και από το 2000 κατοικεί στο Πλαγιάρι. Είναι παντρεμένος με την Γιαννάκη Σταυρούλα, έχουν δύο παιδιά, τον Αστέριο, 22 χρονών και την Μαρία 20 χρονών. Από το 1998 έχει την εταιρεία ΤΖΑΚΟΤΕΧΝΙΚΗ που ασχολείται με τζάκια, pellet, σόμπες και άλλα είδη θέρμανσης.
Ασχολείται με τα κοινά από το 2010 όταν ήταν στη διοίκηση του «ΟΡΦΕΑ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ», μέχρι το 2017, και είχε κατέβει υποψήφιος στις προηγούμενες κοινοτικές εκλογές στο τοπικό του Πλαγιαρίου με την «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ». Από το 2018 είναι στην διοίκηση της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ν.ΡΥΣΙΟΥ».

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του Χρήστου

Ο Σωκράτης Σαμαράς γεννήθηκε στον Τρίλοφο από γονείς αγρότες. Αποφοίτησε από το Η΄ Λύκειο Αρρένων Θεσσαλονίκης. Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, απόφοιτος της σχολής Αρχιτεκτόνων του Πολυτεχνείου του Μιλάνου. Είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα Κωφίδου και πατέρας τριών παιδιών, της Μαρίας, τελειόφοιτου της σχολής Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, του Χρήστου, σπουδαστή Μηχανολογίας και της Ειρήνης μαθήτριας Γ΄ Λυκείου. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης, του ΣΑΔΑΣ και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 1986.

Στα χρόνια αυτά κύρια δραστηριότητά του είναι η μελέτη και η κατασκευή οικοδομικών έργων. Το 2010 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θέρμης. Διετέλεσε αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου. Σήμερα είναι αντιδήμαρχος Πολεοδομίας.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ του Γεωργίου

Ο Νίκος Ασλανίδης σπούδασε δημοσιογραφία και άρχισε να εργάζεται από το 1978 στην εφημερίδα “Θεσσαλονίκη”. Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες “Βήμα” και “Νέα” ενώ διετέλεσε και αρχισυντάκτης της εφημερίδας “Αγγελιοφόρος”. Παράλληλα εργάστηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Μακεδονίας, ΕΡΤ 2, 102FM και στο δημοτικό ραδιοσταθμό Καλαμαριάς. Στην τηλεόραση εργάστηκε στον ΣΚΑΙ και στην ΕΤ3 όπου παρουσίασε τις εκπομπές “Ρεπορτάζ”, “Εκ των προτέρων ή εκ των υστέρων” και “Αληθινά Σενάρια”. Για τις εκπομπές αυτές βραβεύτηκε κατ’ επανάληψη από πολλούς φορείς όπως το δημοσιογραφικό οργανισμό του ιδρύματος Μπότση, το μορφωτικό ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης κ.ά.

Με το ντοκιμαντέρ “Παράδοξη πατρίδα” που ασχολείται με τα μαρτυρικά χωριά, απέσπασε το βραβείο κοινού στο 17ο διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Με το ντοκιμαντέρ «Η μπάντα…» που ασχολείται με τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, απέσπασε δυο βραβεία στο 21ο διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 50 χώρες για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ. Μεταξύ άλλων έχει κάνει ντοκιμαντέρ σε εμπόλεμες περιοχές, στις φτωχότερες χώρες της Αφρικής, ενώ ανέδειξε Έλληνες που διαπρέπουν σε διάφορους τομείς σε όλο τον πλανήτη.

Είναι πρόεδρος του Συμβουλίου Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΜΘ, συνεργάτης της εφημερίδας «Μακεδονία» και διαχειριστής της ιστοσελίδας alithinasenaria.gr. Διετέλεσε στα διοικητικά συμβούλια πολλών συλλόγων πολιτιστικών, σωματείων, γονέων και κηδεμόνων ενώ αυτή την περίοδο προσφέρει εθελοντικά υπηρεσίες σε περισσότερα από δέκα ιδρύματα και συλλόγους.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΠΕΤΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
του Κωνσταντίνου

Η Ελισάβετ Πέτσα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Πλαγιάρι όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα έχει διευρύνει τις σπουδές της στον κλάδο της ειδικής αγωγής παρακολουθώντας σεμινάρια στο Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η αφοσίωση της στην παιδεία την οδήγησε να ασχοληθεί με την εκπαίδευση παιδιών μέσα από φροντιστηριακά μαθήματα προσφέροντας τις γνώσεις της. Επιπλέον αναλαμβάνει ενεργό ρόλο σε θέματα προάσπισης και προστασίας αδέσποτων ζώων στον δήμο Θέρμης επιδεικνύοντας μεγάλη φροντίδα για το ευζωϊκό τους περιβάλλον. Με τον συνδυασμό της παιδαγωγικής της εμπειρίας και της κοινωνικής της ευαισθησίας συμβάλλει θετικά στον δήμο της.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΚΑΤΣΟΥΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του Βασιλείου

Ο Αριστοτέλης Κατσουγιαννόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 20-4-1969. Είναι απόφοιτος με βαθμό «Άριστα» του 1ο Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων «Ζωσιμαία Σχολή» και της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) με βαθμό «λίαν καλώς». Κατόπιν ευδοκίμου υπηρετήσεώς του στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και Αθηνών ως ασκούμενος Δικηγόρος, θήτευσε ως υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού σε πολεμική μονάδα επιφανείας, με διοικητικά καθήκοντα Οπλονόμου και Επικεφαλής Πυροβολικού και Γενικής επιστασίας.

Είναι Δικηγόρος παρ’ εφέταις, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από το 1998. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Εκπαιδευτικών Λειτουργών Επαγγελματικής Τεχνικής Εκπαίδευσης «Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε»,  με βαθμό «λίαν καλώς» και έχει λάβει μέρος σε Πανελλήνιας και Διεθνούς εμβέλειας συνέδρια και επιμορφωτικά σεμινάρια νομικού και παιδαγωγικού ενδιαφέροντος. Ομιλεί άριστα την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα (κάτοχος “Proficiency” Cambridge και “Certificat”).

Είναι νυμφευμένος με την Αλεξία Ανσουριάν και πατέρας διδύμων θυγατέρων που φοιτούν στο Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Θεσσαλονίκης. Κατά την τελευταία τετραετία είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου, με ενεργό συμμετοχή στα κοινά του Δήμου (Πολιτιστικές, κοινωνικές, οικολογικές και εκπαιδευτικές δράσεις). Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με θέματα του πολιτισμού και τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Θέρμη και με την ανάγνωση λογοτεχνικών έργων (πεζογραφία και ποίηση). Είναι μέλος και συνδρομητής του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής Θεσσαλονίκης καθώς και του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης από ιδρύσεώς του.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΔΡΟΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Απόστολου

Η Δέσποινα Δρόσου είναι 27 ετών, δικηγόρος και νομική σύμβουλος η οποία κατοικεί στο Πλαγιάρι από τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Είναι κόρη του επιχειρηματία Απόστολου Δρόσου και της επιχειρηματία  Σεβαστής Μωράκη. Τελείωσε το σχολείο στο Γενικό Λύκειο Τριλόφου και συνέχισε τις σπουδές της όπου και αποφοίτησε από τη Νομική του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Αποτελεί μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από το Μάρτιο του 2022, ενώ η εξειδίκευση και η ενασχόλησΉ της έγκειται στην προστασία των δικαιωμάτων και των εννόμων συμφερόντων των ανθρώπων, μαχόμενη καθημερινά γι΄ αυτά. Από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, τον χορό και το πιάνο και ήταν μέλος της αθλητικής ομάδας του Ελληνικού Κολλεγίου αλλά και της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Μπαλέτου «Φύλλης Μάτζιαρη». Είναι μια νέα γυναίκα που αποφάσισε να διεκδικήσει ενεργά τα όνειρά της για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο μας όπου θα επιλύονται ενεργά και έγκαιρα τα τοπικά προβλήματα της περιοχής μας, αλλά και ένα καλύτερο αύριο για τους νέους χωρίς ανισότητες.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ (ΕΥΑ) του Ευάγγελου

Η Ευανθία (Εύα) Ευαγγέλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982 και κατοικεί στο Πλαγιάρι από το 2001 μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένη, μητέρα τριών ανήλικων τέκνων που φοιτούν σε σχολικές μονάδες του Δήμου Θέρμης. Αποφοίτησε από την Αστυνομική Ακαδημία το 2001 και εργάζεται ως Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Έχει λάβει μέρος σε Πανελλήνιας και Διεθνούς εμβέλειας συνέδρια και επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με το εργασιακό της αντικείμενο και είναι ομιλήτρια σε ενημερωτικές ημερίδες με θέμα την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο που γίνονται σε σχολικές μονάδες καθώς και διάφορους φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Είναι μέλος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας και διετέλεσε εκλεγμένο μέλος της Γραμματείας Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης καθώς και αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Ως νέα, εργαζόμενη και σκεπτόμενη πολίτης βιώνει τις δυσκολίες και τα προβλήματα της καθημερινότητας και αποφάσισε να είναι υποψήφια για να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί στον τόπο που ζει με την οικογένεια της.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΘΥΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Στυλιανού

Ο Νικόλαος Θυμάκης ζει στο Πλαγιάρι τα τελευταία χρόνια και δραστηριοποιείται από το 1998 ως Κηποτέχνης/Γεωπόνος. Έχει υπηρετήσει ως υπάλληλος ΟΤΑ Α βαθμού για 20 έτη, με μέριμνα το Πράσινο, την απορρόφηση πόρων ευρωπαϊκών προγραμμάτων (LIFE, ERASMUS, HORIZON2020) για το περιβάλλον και το πράσινο αλλά και εθνικών πόρων, μέσα από το Πράσινο Ταμείο, ως πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών για έργα αντιπυρικής προστασίας. Επιστημονικός Υπεύθυνος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς επί μία 10ετία (2004-2013) και project manager δύο Εθνικών Συμμετοχών σε EXPO Kηποτεχνίας (Taipei Flora Expo 2010-11 και FLORIADE 2012 Ολλανδία), με διακρίσεις. Δημοφιλέστερο έργο του οι Κήποι της Θεολογικής Σχολής Χάλκης (Οικουμενικό Πατριαρχείο). Από το 2019-2020 υπήρξε Σύμβουλος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενώ από το 2021 είναι μέλος του ΔΣ της Μητροπολιτικό Πράσινο ΑΕ του Δήμου Αθηναίων. Τα τελευταία χρόνια ανήκει στο δυναμικό του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (Αγρόκτημα Θέρμης), τόσο στην Αγροτική Κατάρτιση όσο και στο Ινστιτούτο Φυτογενετικών Πόρων με έμφαση στη διάδοση της Ελληνικής Χλωρίδας στο Αστικό Περιβάλλον και την επιμόρφωση των νέων αγροτών.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΠΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Αποστόλου

Ο Πάνος Στέφανος γεννήθηκε το 1974 στον Τρίλοφο όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος με την Αννα Τσιρώνη και εχουν δύο παιδιά.Εχει τελειώσει το ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Καβάλας και εργάζεται σε εταιρεία που δραστηριοποιέιται στον χώρο των ποτών και ειδών εστίασης.Ασχολείται με τον αγροτικό τομέα και ειναι παρατηρητής αγώνων ποδοσφαίρου Super League. «Συντάσομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδιασμό του Θεόδωρου Παπαδόπουλου γιατί πιστεύω ότι με δουλειά και προσήλωση μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολουν τον τόπο μας».

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χρήστου

Ο Δημήτρης Κρανιδιώτης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτοικος Καρδίας εδώ και 18 χρόνια. Γνωστός καλλιτέχνης, μουσικός και ερμηνευτής με μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Απόφοιτος του Σύγχρονου Ωδείου και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος με υποτροφία. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως τους Κώστα Μακεδόνα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Μπάση, Λάκη Λαζόπουλο, Γιώργο Παπαδόπουλο, Δέσποινα Ολυμπίου, Φωτεινή Δάρρα κ.ά.

Είναι μέλος της μπάντας Monie & Monie Conniente. Διατηρεί δικό του μουσικό σχήμα, γράφει τραγούδια και διδάσκει μουσική και θέατρο. Υπήρξε επιχειρηματίας με δικές του γνωστές μουσικές σκηνές της πόλης και καλλιτεχνικός διευθυντής προγραμμάτων. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μπάθα, φιλόλογο και μουσικό.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου

Η Μαρία Αμανατίδου είναι δημότης και κάτοικος Δήμου Θέρμης και συγκεκριμένα στο Πλαγιάρι. Γεννήθηκε το 1974 στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας και είναι μητέρα τριδύμων, 14 ετών. Είναι απόφοιτη δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εργάστηκε ως Διευθύντρια Αποζημιώσεων σε Ασφαλιστική εταιρεία από το 1997-2003 και από το 2004 έως το 2013 διετέλεσε υπεύθυνη λειτουργίας σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων . Από το 2014 έως και σήμερα είναι διαχειρίστρια σε Όμιλο Τουριστικών Εταιριών – πάρκινγκ με έδρα το Αεροδρόμιο. Είναι μέλος στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο 1ο Γυμνάσιο Τριλόφου. Προέδρος στο σωματείο επιχειρηματιών παρκινγκ περιοχής Αεροδρομίου (Σ.Ε.Π.Π.Α). Αντιπρόεδρος στην Ένωση Γονέων Δήμου Θέρμης. Μέλος στην επιτροπή Παιδείας του Δήμου Θέρμης. «Μέχρι και σήμερα συμμετέχω ενεργά σε όλες τις ενέργειες και πρωτοβουλίες των Συλλογών που είμαι μέλος δείχνοντας έτσι εμπράκτως την αγάπη μου για τον Τόπο μου».

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

Χαράλαμπος Καλταμπανίδης του Δημητρίου

Ο Χαράλαμπος Καλταμπανίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδία. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Σπούδασε μηχανικός αυτοκινήτων και εργάζεται σήμερα ως ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει ασχοληθεί με τον εθελοντισμό και είναι άνθρωπος που του αρέσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Η ενασχόληση του με τα κοινά ήλθε μετά από έντονο προβληματισμό για ένα καλύτερο Δήμο, αξιοποιώντας κάθε πόρο που θα μπορούσε να βελτιώσει και να λύσει προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Εκλογική Περιφέρεια Μίκρας

ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του Τρύφωνα

Ο Αργύρης (Λάκης) Μωραΐτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πλαγιάρι. Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως μηχανικός στο δικό του συνεργείο (περιοχή Ντεπώ) ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με το εμπόριο καυσίμων. Είναι παντρεμένος με την Φούλα Χατζηφωτεινού, πατέρας δύο παιδιών, της Χαράς και του Τρύφωνα και έχει τρία εγγόνια. Υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ του Δήμου Μίκρας και ως πρόεδρος του κοινοτικού (τοπικού) συμβουλίου του Πλαγιαρίου στον ενιαίο Δήμο Θέρμης. Την τρέχουσα δημοτική περίοδο ο δήμαρχος Θέρμης του ανέθεσε αρχικά την διοίκηση του Νομικού Προσώπου (2019-2021) με αρμοδιότητα την κοινωνική πολιτική. Από το 2021 υπηρετεί ως αντιδήμαρχος προστασίας περιβάλλοντος και συντήρησης χώρων πρασίνου.