Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ ΕΛΠΙΔΑ του Ευριπίδη

Η Ελπίδα Παπαδανιήλ ζει στο Νέο Ρύσιο. Το 1993 πήρε πτυχίο Λογοθεραπείας, με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, από το Sofia University “Saint Kliment Ohridski”. Την ίδια χρονιά ολοκλήρωσε και τον μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του πανεπιστημίου με τίτλο, «MA in Speech Language Pathologist and Therapist with second Speciality Oligophreno-Pedagogy».

2016: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα MA in Education:Special Educational Needs and Disabilities, Mediterranean College Thessaloniki & University of Derby, UK.

2016: «Εκπαίδευση Ηγετών για τη στελέχωση Εθνικών και Διεθνών μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων», Παν/μιο Αιγαίου.

2016:  Πιστοποιητικό εξειδίκευσης στο πρόγραμμα «Εκπαίδευση Ηγετών για τη στελέχωση Εθνικών και Διεθνών μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων», Παν/μιο Ιωαννίνων, 30 ECVET.

– 2017: ραδιοφωνική παραγωγός στο ραδιόφωνο του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων.

– 2019: Ολοκλήρωση του Επιμορφωτικού Προγράμματος Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Aegean College, με Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass και Αποδεικτικό Αναλυτικής Βαθμολογίας.
– 2020: Εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια του κεδιβιμ του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

– 2019- 2020: Δημοσιογραφία στη New Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη με ολική υποτροφία.

– 2021: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Επιδημιολογίας και Προαγωγή Υγείας” στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

– 2019: Καθηγήτρια IEK DELTA 360.

– 2022, Inspirational Certified Coach (ICC) – Inspirational Coaching Mentoring Academy ( ICMA).

Ομιλεί Αγγλικά

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ του Ανδρέα

Η Παπαγεωργίου Σεβαστή γεννήθηκε το 1980 στην Πτολεμαΐδα, μεγάλωσε στην Κοζάνη και κατοικεί στον οικισμό «Φιλοθέη» στη Νέα Ραιδεστό τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Παύλου Ιωάννη που υπηρετεί σε θέση ευθύνης στο Δήμο μας και μητέρα μίας έφηβης κόρης, της Θεοδώρας Είναι απόφοιτος των Τ.Ε.Φ.Α.Α του Α.Π.Θ και τα τελευταία 13 χρόνια, ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου (Reboot Fitness) στην Θεσσαλονίκη. Πριν από αυτό εργάσθηκε ως γυμνάστρια για κάποια χρόνια στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου Θέρμης, ενώ υπήρξε και στέλεχος μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας στο τμήμα των πωλήσεων. Η ζωή της Σεβαστής είναι ταυτισμένη με τον αθλητισμό και την προσφορά της σε αυτόν τον τομέα με ανιδιοτέλεια και έχοντας υψηλά το αίσθημα του εθελοντισμού και την διάθεση για κοινωνική προσφορά οδηγήθηκε στην συνειδητή απόφαση να θέσει υποψηφιότητά ως δημοτική σύμβουλος του Δήμου Θέρμη

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ του Γεωργίου

Η Ζωή Ακριβοπούλου ζει στη Θέρμη όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά διαθέτοντας σήμερα μία από πλέον επιτυχημένες μεσιτικές Εταιρίες. Υπήρξε για 18 χρόνια εργαζόμενη στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος
από όπου έφυγε με το βαθμό του Τμηματάρχη Β΄.
Είναι μητέρα τριών παιδιών που επίσης δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στον τόπο μας.
Έως το 2004 κατοικούσε στη Σουρωτή, ενώ από τότε έως σήμερα ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Θέρμη.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΚΑΡΚΑΤΖΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Δημητρίου

Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στους Ταγαράδες και είναι πτυχιούχος της Σχολής Εργοδηγών – Μηχανολόγων. Είναι παντρεμένος με τη Λίτσα Καμπάνη που κατάγεται από το Νέο Ρύσιο και έχει δυο κόρες, την Έλενα (Νηπιαγωγός) και την Δήμητρα (Εμπορίας και Διαφήμισης). Από το 2002 έως και σήμερα εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος του ενιαίου Δήμου Θέρμης. Κατά τη διάρκεια της θητείας του διετέλεσε αντιδήμαρχος Ύδρευσης – Αποχέτευσης (2006- 2008),  αντιδήμαρχος Πρασίνου και αντιδήμαρχος Οικονομικών αλλά και πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής (2008 – 2010). Διετέλεσε πρόεδρος του ΝΠΔΔ των Παιδικών Σταθμών, ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο σπίτι, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Είναι πρόεδρος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Θέρμης. Είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θέρμης. Κατά την τελευταία δημοτική θητεία είναι αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Θέρμης.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΠΕΠΚΟΛΑΪ ΚΛΕΩΝ του Νίκε

Ο Κλέων Πεπκολάι κατοικεί μόνιμα στη Νέα Ραιδεστό. Ένας δραστήριος και δημιουργικός νέος με πολλές διακρίσεις στον αθλητισμό. Κατά τα μαθητικά του χρόνια βραβέυτηκε με το βραβείο ανθρωπιάς καθώς σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου – Λυκείου φρόντιζε συμμαθητή του με κινητικά προβλήματα. Ένα νέο και δημιουργικό παιδί, με αρχές, ήθος και αγάπη για τον συνάνθρωπο. «Οι νέοι μπορούμε να ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα τον τόπο μας, λόγω και έργω.

Με φρέσκιες ιδέες και άποψη. Ευχαριστώ το δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο για την ευκαιρία που δίνει στους εκπροσώπους της νέεας γενιάς».

 

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΧΑΖΙΡΗ ΜΙΧΑΛΗΣ του Ερωτόκριτου

Ο Μιχάλης Χαζίρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θέρμη από γονείς από Χίο και Σμύρνη. Είναι παντρεμένος με την Χειρουργό Οδοντίατρο-Οδοντοτεχνίτη Χριστίνα Δημητροπούλου και έχουν δύο παιδιά, τον Χειρουργό Οδοντίατρο Κρίτωνα και την Ειρήνη, φοιτήτρια Τεχνολογίας Τροφίμων.

Σπούδασε Χειρουργός Οδοντίατρος στο Α.Π.Θ και Προσθετολόγος Οδοντοτεχνίτης στα Τ.Ε.Ι Αθήνας. Διατηρεί οδοντιατρείο εδώ και 35 χρόνια και τον τελευταίο χρόνο πολυιατρείο στην πλατεία της Θέρμης.

Ασχολείται παράλληλα με την οικογενειακή αγροκτηνοτροφική επιχείρηση του πατέρα του Κρίτωνα (Ερωτόκριτου) στην περιοχή κρεαταγοράς Θέρμης.

Διετέλεσε αντιπρόεδρος και μέλος του υπεραιωνόβιου Συλλόγου ΧΙΩΝ Θεσσαλονίκης “Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ” με έτος Ίδρυσης το 1915.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης “Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” και εκλεγμένος εκπρόσωπος του στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ), αλλά παραιτήθηκα επειδή ο Σύλλογός μας δεν έστελνε ποτέ εκπρόσωπο στην ΠΟΠΣΜ, στις συνεδριάσεις που γινόντουσαν τότε και τις κινητοποιήσεις για το ξεπούλημα του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! (Ελέω προέδρου).

 

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΟΥ ΣΑΡΡΑ του Ιωάννη

Η Σάρρα Καραγκιοζίδου είναι μία δραστήρια γυναίκα που ζει στον παλμό της καθημερινότητας του Τριλόφου. Δραστήρια και δημιουργική με πλούσια προσφορά και δράση στα Πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής. Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Τριλόφου, δραστήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο καθώς και στα ΚΑΠΗ Τριλόφου.

 

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΝΤΙΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Λαζάρου

Ο Γιώργος Ντίντας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Τριάδι.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. και δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως μελισσοκόμος παραγωγός – γεωργός, με έμφαση στην παραγωγή και προώθηση εναλλακτικών καλλιεργειών. Κατά τα εφηβικά του χρόνια ως παίκτης του Ηρακλή στην ομάδα βόλεϊ κατάφερε με τους συμπαίκτες του να κατακτήσει το εφηβικό πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2001 – 2002.

 

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΚΑΜΕΛΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Αθηνά Καμελίδου είναι κάτοικος του οικισμού Φιλοθέη στη Νέα Ραιδεστό. Σπούδασε Φυσικοθεραπεία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Στα φοιτητικά της χρόνια ως συνδικαλίστρια συμμετείχε ενεργά στις διαδικασίες που αφορούσαν στα προγράμματα Σπουδών και στα επαγγελματικά δικαιώματα του κλάδου της. Είναι ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.). Με το σύζυγό της Αλέξανδρο Γεωργιάδη ο οποίος δυστυχώς έχει φύγει από τη ζωή, δημιούργησαν την οικογένειά τους και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιάννη και τη Μαριάννα. Εργάστηκε σε Κ.Α.Π.Η., δομές ατόμων με αναπηρία και ως Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό σε Ειδικά Σχολεία. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Παιδιατρική Φυσικοθεραπεία και Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη Διοίκηση μονάδων Υγείας. Κάτοχος Διδακτικής και Παιδαγωγικής επάρκειας ( ΑΣΠΑΙΤΕ ). Είναι ιδρυτικό μέλος του φιλανθρωπικού σωματείου Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης (Ν.Ε.Θ.) “Ως ενεργός πολίτης πιστεύω ότι η συμμετοχή στα κοινά είναι βασικός παράγοντας στην αναγνώριση, ανάδειξη και επίλυση προβλημάτων που αφορούν στον τόπο μας. Συμπορεύομαι με τη Δημοκρατική Ενότητα και τον Δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο και ζητώ την υποστήριξή σας για να δουλέψουμε μαζί και να αναδείξουμε τη Θέρμη που αγαπάμε και νοιαζόμαστε. Γιατί είναι το σπίτι που επιλέξαμε να ζούμε”.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΚΙΖΙΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του Θεόδωρου

Ο Ηλίας Κιζιρίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995. Μεγάλωσε και κατοικεί στη Νέα Ραιδεστό. Έχει αποφοιτήσει από το 2ο ενιαίο λύκειο Θέρμης. Ειναι πτυχιούχος Φυσικοθεραπεύτης του University Of East London. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως υπεύθυνος πωλήσεων στην εταιρία Atmology στη Θέρμη. Αποτέλεσε μέλος αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων (Κ.Α.Σ. Ν. Ραιδεστός, Αστέρας Τριαδίου, Σύλλογος γηγενών Μακεδόνων Μέγας Αλέξανδρος). Αποφάσισε να μετέχει στην προσπάθεια ανανέωσης με τη Δημοκρατική Ενότητα, με ενεργή συμμετοχή για ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους του τόπου μας και όχι μόνο.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Κωνσταντίνου

Η Γεωργία Τριανταφυλλίδου γεννήθηκε το 1977 και κατοικεί μόνιμα στους Ταγαράδες. Είναι παντρεμένη με τον Ελευθέριο Μαύρο και μητέρα δύο παιδιών.

Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφών και αξεσουάρ κατοικιδίων με έδρα τους Ταγαράδες. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Ελληνογαλλική Σχολή ΚΑΛΑΜΑΡΙ. Αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά στις επικείμενες εκλογές γιατί θέλει να προσφέρει στον άνθρωπο και στον τόπο που γεννήθηκε.

 

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΓΑΝΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ του Κωνσταντίνου

Ο Σπύρος Γαντάς, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θέρμη, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά έως σήμερα, ως Πολιτικός Μηχανικός, στον τομέα των μελετών, των κατασκευών και της ενέργειας. Είναι παντρεμένος με τη Δικαστική Επιμελήτρια Φούλα Τενώκη, με την οποία απέκτησαν δύο γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Ηλία. Γονείς του ο Κωνσταντίνος Γαντάς και η Ευτυχία Μαχαιρίδου – Γαντά και αδέλφια του η Χαρούλα και ο Ανδρέας Γαντάς. Σπούδασε στη Σχολή Θετικών Επιστημών στο τμήμα Γεωλογίας του Α.Π.Θ. και στη συνέχεια στο Πολυτεχνείο του Portsmouth University της Μεγάλης Βρετανίας, από όπου πήρε τον τίτλο του Πολιτικού Μηχανικού, με μεταπτυχιακές Σπουδές στις Αντισεισμικές κατασκευές. Η αγάπη του για το περιβάλλον τον οδήγησε να ασχοληθεί με καινοτόμες ιδέες και να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας σε όλη την Ελλάδα. Είναι μέλος του Institution of Civil Engineering (I.C.E.) του Λονδίνου Μεγ. Βρετανίας.

Είναι μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Το 2019 εκλέγεται πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης και ορίζεται Εντεταλμένος Σύμβουλος της Διεύθυνσης Πολεοδομίας.

Το 2020 ορίζεται αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, ενώ το 2021 αναλαμβάνει την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών την οποία κατέχει έως σήμερα, με γνώμονα την προσφορά και την παραγωγικότητα.

 

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΜΕΡΟΠΗ του Γεωργίου

Η Μερόπη Φωτιάδου γεννήθηκε το 1980 στην Θεσσαλονίκη και κατοικεί στους Ταγαράδες. Είναι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Σιδέρη και μητέρα δύο παιδιών. Αποφοίτησε από τον Ο.Α.Ε.Δ ΤΕΕ Ωραιοκάστρου με τίτλο σπουδών αργυροχρυσοχόος. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στον χώρο της εστίασης. “Οι εμπειρίες που απέκτησα από την επαφή μου στο χώρο με παρακίνησαν να ασχοληθώ με την δημοτική αυτοδιοίκηση μέσω του συνδυασμού της Δημοκρατικής Ενότητας”.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΣΑΛΗΚΥΡΙΑΚΗΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ του Αναστασίου

Ο Οδυσσέας Σαληκυριάκης γεννήθηκε στην Κορνοφωλιά ΄Εβρου και κατοικεί στη Θέρμη από το 2000. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Τζούρτζου με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Είναι απόφοιτος της Ακαδημίας του Εμπορικού Ναυτικού. Διετέλεσε Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. Ασχολήθηκε με τα κοινά και τον άνθρωπο λόγω επαγγέλματος καθώς υπηρέτησε ως Αστυνομικός και Διοικητής στο Δήμο Θέρμης, σε διάφορες υπηρεσίες, για 33 συνεχή χρόνια (Α.Σ. Βασιλικών, Τμήμα Αλλοδαπών Θέρμης, Α.Τ. Βασιλικών) και τα τελευταία 6 χρόνια ήταν Διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης από το οποίο αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντού. Επιθυμεί να συνεχίσει να είναι διπλά σε κάθε έναν που έχει ανάγκη και να στηρίζει το Δήμο Θέρμης όπως έχει μάθει.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΣΥΝΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ) του Αθανασίου

Η Έλενα Συντάκη κατάγεται από τη Νέα Ραιδεστό όπου και κατοικεί. Είναι η μεσαία κόρη της Δήμητρας και του Αθανάσιου Συντάκη, εμπόρου της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης(Κ.Λ.Θ.). Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Università degli Studi di Urbino “Carlo Bo” της Ιταλίας. Κατέχει δύο μεταπτυχιακά, Ειδικής Αγωγής του Α.Π.Θ. και Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών Μονάδων του Π.Δ.Μ. (Φλώρινας). Επίσης είναι απόφοιτη του τμήματος Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού(ΠΕΣΥΠ) της ΑΣΠΑΙΤΕ. Παράλληλα είναι υποψήφια Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο τομέα της Ψυχολογίας της Υγείας. Μιλάει άριστα Αγγλικά και Ιταλικά.
Εργάζεται ως Σχολική Ψυχολόγος στα ΚΕΔΑΣΥ Σερρών καθώς και ως Σύμβουλος Προσανατολισμού σε ιδιωτικό κέντρο που διατηρεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έχει πολυετή εμπειρία σε δημόσια σχολεία Α΄/βάθμιας και Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας. Είναι παντρεμένη με τον ελ. επαγγελματία Ζαφείρη Μαλιάτσο και μητέρα τριών αγοριών σχολικής ηλικίας.
Στο παρελθόν εργάστηκε στο Κέντρο Παροχής Υποστηρικτικών Υπηρεσιών(ΚΥΥ) του Δήμου Θέρμης, όπου συνεργάστηκε με παιδικούς σταθμούς του Δήμου, με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και με Κοινωνικές και Υποστηρικτικές Δομές.
Είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ραιδεστού, μέλος στη Σχολική Επιτροπής Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης και αναπληρωματικό μέλος στη Σχολική Επιτροπής Α΄/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θέρμης. Συνετέλεσε ως μέλος στο πρώην Νομικό Πρόσωπο(Ν.Π.Δ.Θ.) του Δήμου Θέρμης και εθελοντικό μέλος του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Θέρμης.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΠΑΝΤΕΡΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ του Κωνσταντίνου

Ο Ορέστης Παντέρης γεννήθηκε στο Νέο Ρύσιο. Σπούδασε Οικονομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Δραστηριοποιείται στο χώρο του Τουρισμού, έχοντας εργαστεί σε Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και διατηρεί σήμερα Γραφείο Γενικού Τουρισμού στη Θέρμη. “Ο τόπος μας έχει ανάγκη να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Οι νέοι άνθρωποι οφείλουμε να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για το δήμο μας. Αλλάζουμε το μέλλον του δήμου μας. Συμπράττουμε στην ευημερία των δημοτών. Συνεχίζουμε ξεκάθαρα και ενωτικά, να κοιτάμε μπροστά. Γιατί ο Δήμος… μας Ενώνει….”.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΚΑΣΑΠΗ ΜΑΡΙΑ του Ιωάννη

Η Μαρία Κασάπη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στο Τριάδι. Έχει σπουδάσει Λογιστική και δραστηριοποιήθηκε στο παρελθόν στο Δημόσιο Τομέα μέσω Ευρωπαϊκού Προγράμματος. Παράλληλα στο πλευρό του πατέρα της δραστηριοποιείται στην Ιδιωτική Επιχείρηση που διατηρούν εδώ και σχεδόν 20 χρόνια στο Τριάδι. Μία γυναίκα δραστήρια με σοβαρότητα, πλήρη υπευθυνότητα, ευγένεια, προμυμία. Άνθρωπος της προσφοράς που ζει στο παλμό της καθημερινότητας, προσαρμόζοντας τη ζωή της έτσι ώστε να μπορεί να είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας.

Αποφάσισε να διεκδικήσει τη θέση ευθύνης δημοτικού συμβούλου στο πλευρό του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου, ώστε να συμβάλει όσο καλύτερα μπορεί στην ανάπτυξη του τόπου μας.

«Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ζητώ να είστε μαζί μου, να συμπαραταχθείτε στον αγώνα μου για ένα καλύτερο μέλλον του δήμου Θέρμης. Σας ζητώ να στηρίξετε την προσπάθειά μου στο νέο κύκλο που ανοίγει για εμένα, ώστε να εκπροσωπήσω όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά το δήμο μας”

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Βασιλείου

Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης γεννήθηκε το 1983, μεγάλωσε στην Θέρμη και τα τελευταία χρόνια κατοικεί στο Τριάδι. Γιός του Βασίλη Τριανταφυλλίδη και της Στέλλας Παλαιστή Τριανταφυλλίδου. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Σπουδάζει Μηχανικός Πληροφορικής Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος. Είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος και κάτοχος Πτυχίου Αρμονίας.

Από νεαρή ηλικία εργάστηκε στις οικογενειακές επιχειρήσεις στην Θέρμη και τα τελευταία 15 χρόνια διαθέτει καταστήματα τηλεπικοινωνιών στην Θέρμη και στην Θεσσαλονίκη.

Εκλεγμένο μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Θέρμης από το 2016 στην θέση του Γενικού Γραμματέα. Εκλεγμένο μέλος στην Ομοσπονδία Εμπορίου Παραγωγικότητας & Επιχειρηματικότητας Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εκλεγμένος Αντιπρόσωπος την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) που είναι η τριτοβάθμια οργάνωση του ελληνικού εμπορίου.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΚΟΝΤΟΠΙΔΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΝΑΚΗΣ του Γεωργίου

Ο Πολυχρόνης Νάκης Κοντοπίδης γεννήθηκε και κατοικεί στο Νέο Ρύσιο. Είναι γιος του αείμνηστου Γιώργου Κοντοπίδη και της Καίτης Ματσούκη, σύζυγος της Ιουλίας Μπουδουνά με την οποία έχουμε αποκτήσει ένα παιδί. Απόφοιτος του 1ου Γ.Ε.Λ. Θέρμης, της Σχολής Αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ., στο οποίο πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές, στο πρόγραμμα Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία. Απόφοιτος των Σχολών Προπονητών Πάλης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Έχει υπηρετήσει σε διάφορες μάχιμες και επιτελικές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., τόσο στην Αττική όσο και στη Θεσσαλονίκη, στο θεσμό του “Αστυνομικού της Γειτονιάς”, όπως και σε νευραλγικά πόστα του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. σε θέματα εθνικής ασφάλειας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στη Διεύθυνση Ασφαλείας. Επιπροσθέτως έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και εκπαιδεύσεις σε θέματα οπλοχρησίας – οπλοκατοχής, θέματα προστασίας ατομικών – ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θέματα αλλοδαπών και μεταναστευτικής πολιτικής, θέματα διαχείρισης και προστασίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς και θέματα φυλετικών διακρίσεων. Ακόμα συμμετέχει ενεργά στη συνδικαλιστική δράση, όντας μέλος της Ε.Α.Υ.Θ..

Υπήρξε αθλητής με πανελλήνιες διακρίσεις, για τον παλαιστικό σύλλογο Θέρμης “Π. ΜΠΟΡΑΣ”, το 1ο Γ.Ε.Λ. Θέρμης και το Α.Π.Θ.. Προσέφερε, αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του ως γυμναστής Β΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, αλλά και ως υπεύθυνος εκγύμνασης ακαδημιών στο σύλλογο “Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΊΑΣ”. Έχει παρακολουθήσει Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια Αθλητικών Επιστημών, Αθλητικών Κακώσεων, Αθλητικής Καρδιολογίας, Άσκησης της Τρίτης Ηλικίας και σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών.

Από τον Ιανουάριο του 2021 έως και σήμερα, υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση, από τη θέση του αντιπροέδρου της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ., αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού. Τέλος, είναι ιδρυτικό μέλος και ανήκει στην εξελεγκτική επιτροπή της Εταιρίας Νόσου ALZHEIMER και συγγενών διαταραχών Θέρμης.

 

 

 

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΓΚΙΖΑΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ του Γεωργίου

Ο Στέλιος Γκιζάρης γεννήθηκε το 1983 στη Θέρμη όπου μεγάλωσε και κατοικεί με τη σύζυγό του Μαρία Αναστασιάδου και την ενός έτους κορούλα τους. Είναι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ κατέχει δύο μεταπτυχιακούς τίτλους  στα Καινοτόμα Συστήματα Αειφόρου Αγροτικής Παραγωγής  καθώς και στη Διαχείριση Περιβάλλοντος & Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Εργάζεται ως γεωπόνος στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Θέρμης. Είναι ενεργό μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος στο ΓΕΩΤ.Ε.Ε και πιστοποιημένος Γεωργικός Σύμβουλος. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θέρμης το 2014. Κατέχει τη θέση του Αντιδημάρχου Πρασίνου – Περιβάλλοντος & Αγροτικής Ανάπτυξης από το 2017 έως 2022 και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.

Είναι πρόεδρος στην Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θέρμης και μέλος στον Σύνδεσμος Προστασίας και Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Θέρμης, μέλος στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Θέρμης και Αντιπρόεδρος στο Σύνδεσμο Προστασίας & Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ως Ενεργός Πολίτης στο Δήμο Θέρμης διετέλεσε: πρόεδρος στον Σύλλογο Βλάχων Θέρμης Τριαδίου ο Άγιος Νικόλαος, πρόεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Θέρμης, υπεύθυνος προγράμματος για τους κάδους Κομποστοποίησης του Δήμου Θέρμης, ιδρυτικό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και πρόεδρος, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων και μέλος της Ομάδας εθελοντών του Δήμου Θέρμης.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Ιωακείμ

Ο Σάββας Φωτιάδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και κατάγεται από το Κιλκίς. Κατοικεί μόνιμα στην Θέρμη από το 2001. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Ταχματζίδου, συνταξιούχο μαία και έχουν δύο παιδιά, τον Βαγγέλη 28 ετών και τον Αδάμ 23 ετών. Έχει σπουδάσει Γεωπονία και Λογιστική, παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Δημόσια Διοίκηση και μιλάει αγγλικά. Έχει εργασθεί, επί σειρά ετών, στον ιδιωτικό τομέα ως λογιστής σε μεγάλες εταιρείες. Από το 2005, εργάζεται στο Υπουργείο Παιδείας ως διοικητικός υπάλληλος στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Το 2019 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Θέρμης, είναι μέλος της Επιτροπής Παιδείας και Νεολαίας της ΚΕΔΕ, από το 2014 είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ), το 2022 εκλέχθηκε Γενικός  Σύμβουλος της ΑΔΕΔΥ και είναι  μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα. Εκτός από τις δραστηριότητες του στο Δήμο και τον συνδικαλισμό μετέχει ως μέλος σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΧΡΗΣΤΑΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Γρηγορίου

Ο Γεώργιος Χρήσταινας, Υποστράτηγος ε.α., γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1967. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1988 με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού των Τεθωρακισμένων. Υπηρέτησε σε διάφορες μονάδες και επιτελεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι απόφοιτος της Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας με εμπειρία στη διοίκηση και οργάνωση. Αποστρατεύτηκε το 2021 με το βαθμό του Υποστρατήγου.  Από το 2010 είναι κάτοικος της επέκτασης Θέρμης και από το 2021 είναι Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Θέρμης. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη στο ΑΠΘ. Γνωρίζει Αγγλικά και Ισπανικά. Είναι παντρεμένος με την Θένια Σαββίδου, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας και έχουν δύο παιδιά ηλικίας 17 και 14 ετών.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΓΕΩΡΓΑΛΗ - ΛΥΣΙΤΣΑ ΖΩΗ του Δημητρίου

Η Ζωή Γεωργαλή – Λυσίτσα κατοικεί στη Θέρμη με τον σύζυγο της Φώτιο Γεωργαλή.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε οικονομικά-φοροτεχνικά θέματα και ανέπτυξε δική της επιχειρηματική δραστηριότητα στο εμπόριο υφασμάτων επί σειρά ετών.

Εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Θέρμης από το 2002 μέχρι το 2010 και από το 2014 μέχρι το 2019. Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θέρμης. Είναι πρόεδρος της Μονομετοχικής Α.Ε. του Δήμου Θέρμης.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΙΖΔΡΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Γρηγορίου

Ο Ανέστης Ιζδράς με καταγωγή από τα Βασιλικά, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στη Νέα Ραιδεστό. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργάστηκε ως Εφοριακός υπάλληλος για 30 και πλέον έτη και σήμερα κατέχει τη θέση του προϊσταμένου στην ΥΕΔΔΕ Θεσσαλονίκης. Είναι Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εφοριακών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής.

Πριν από 25 χρόνια, επέλεξε με τη σύζυγό του Χριστίνα Κοτρώτσιου, καθηγήτρια Αγλλικών, ως μόνιμη κατοικία τη Νέα Ραιδεστό πιστεύοντας ότι θα προσφέρουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής στις κόρες τους, Θεοδώρα, φοιτήτρια Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης και Στεφανία, μαθήτρια Λυκείου.
Η απόφασή του να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ πηγάζει από την βαθιά πεποίθησή του ότι όλοι πρέπει να προσπαθούμε για ένα καλύτερο μέλλον με επίκεντρο τον άνθρωπο. Η προσπάθεια αυτή έχει μεγαλύτερη αξία όταν γίνεται με ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ) του Θεμιστοκλή

Ο Ευστάθιος (Στάθης) Καζαντζίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης. Από το 1997, είναι περήφανος κάτοικος της Θέρμης. Παντρεμένος με την Ευθυμία Μπλε, μία δυναμική προσωπικότητα που εργάζεται με αφοσίωση στον παιδικό σταθμό της Θέρμης. Η οικογένειά τους εμπλουτίζεται από την παρουσία των παιδιών, Δέσποινας και Θέμη, που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη, χαράσσοντας τον δρόμο τους προς την ανεξαρτησία.

Υπηρέτησε ως στέλεχος του Ελληνικού Στρατού από το 1985 έως το 1990, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή του στην υπηρεσία και την πατρίδα. Έπειτα, ακολούθησε το πάθος του, το τραγούδι. Επί 20 χρόνια, συνεργάστηκε με επιφανή ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ενεργά εντασσόμενος στην τοπική κοινότητα, είναι μέλος του ΠΑΟΚ και έφορος στο τμήμα μαχητικών τεχνών για 16 χρόνια. Η πρωτοβουλία του για το “Δάσος του Παιδιού” το 2009, με τη φύτευση 300 δέντρων στη Θέρμη, αναδεικνύει τον προσανατολισμό του προς το περιβάλλον και την εκπαίδευση.

Τα τελευταία επτά χρόνια εργάζεται στην ομάδα ασφαλείας των ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Η πορεία του στην τέχνη, τον αθλητισμό και τις κοινωνικές πρωτοβουλίες τον καθιστούν ιδανική υποψηφιότητα για την ανάδειξη της τοπικής κοινότητας και την προαγωγή του κοινοτικού συμφέροντος.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σταύρου

Ο Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης γεννήθηκε το 1970, στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στο Τριάδι του δήμου Θέρμης. Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Ψύχα με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σταύρο και την Αικατερίνη. Έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων. Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας. Έχει πρωτοστατήσει στην ίδρυση του Σώματος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Θέρμης, μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου και μέλος του δ.σ. της ΔΕΠΠΑΘ. Εθελοντής και ο ίδιος από το 1997, πιστοποιημένος διασώστης στο ERC. Επίσης έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στον Κυνηγετικό Σύλλογο Θέρμης, μέλος στο δ.σ. του Συλλόγου «ΑΓΕ Θέρμης». Επίσης έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Γυμνάσιο Θέρμης και στο 2ο ΓΕΛ Θέρμης, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Δήμου Θέρμης και Περιχώρων.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Χρήστου

Η Μαρία Καμπουρίδου γεννήθηκε και ζει στη Θέρμη. Είναι παντρεμένη με τον Παντελή Σουγλέρη ο οποίος δραστηριοποιήθηκε στο παρελθόν στο χώρο του Αθλητισμού και ως αθλητής και ως προπονητής στις Ακαδημίες των Ομάδων «Θερμαϊκού Θέρμης» και «Ατρόμητου Τριαδίου», με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά, τη Σταυρούλα, το Χρήστο και την Ελένη.

Η ενεργή ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε τη διετία 2014-2015, αρχικά ως μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης, ενώ επί 9 χρόνια κατείχε και το κυλικείο του σχολείου και στη συνέχεια μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Θέρμης.

Από το 2014 έως και σήμερα είναι πρόεδρος του Συλλόγου Θρακιωτών – Μανδριτσιωτών Θέρμης, ενώ διετέλεσε μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων.

“Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε με τα σωστά κριτήρια για την συνέχεια της πετυχημένης, υπό τον Δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο προσπάθειας, με οδηγό την κοινή επιθυμία να δούμε τον τόπο μας να φτάνει εκεί που του αξίζει”.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ανδρέα

Ο Ιωάννης Καραγιαννάκης το 1966 από τον Ανδρέα και την Ελένη, στην Θέρμη, όπου κατοικεί και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Αθανασία Σερπάρη από το 1995 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ανδρέα και την Μαρία-Ελένη. Τελείωσε το γενικό λύκειο και ξεκίνησε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση με τον πατέρα του (Κοτόπουλα Χαλκιδικής Καραγιαννάκης ΑΕ). Σήμερα είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας με 45 άτομα προσωπικό, ενισχύοντας την τοπική οικονομία.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Χαρίλαου

Ο Σταύρος Μωραΐτης γεννήθηκε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και ζει μόνιμα στη Θέρμη με τη σύζυγό του Ναυσικά Τσακπίνη – Μωραΐτη και τις δυο κόρες τους, Γιώτα και Δήμητρα.

Είναι απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής του Ευκλείδη. Η αγάπη του για την παράδοση και τη λαογραφία τον ώθησαν να ενταχθεί αρχικά ως χορευτής σε πολλούς Πολιτιστικούς Συλλόγους της Θέρμης. Στη συνέχεια, και από το 2011 αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Χορευτικού Ομίλου Θέρμης όπου μέχρι και σήμερα διατελεί πρόεδρος.

Έχει πάρει μέρος σε πολλές πολιτιστικές και φιλανθρωπικές δράσεις του Δήμου Θέρμης και ως ενεργός πολίτης αλλά και ως επικεφαλής του ΧΟΘ. Η αγάπη του για τα κοινά, είτε αφορούν τον τόπο του είτε την παράδοση της πατρίδας μας, αποτελούν προτεραιότητα στη ζωή του. Γι’ αυτό και αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση του φίλου του και Δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης με το συνδυασμό της Δημοκρατικής Ενότητας. Ελπίζει με τις γνώσεις και την εμπειρία του να συμβάλει στην ανάπτυξη του Δήμου Θέρμης.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΘΗΝΑ (ΝΑΝΑ) του Ηλία

Η Αθηνά (Νανά) Παπαδάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θέρμη, όπου και κατοικεί. Κόρη του Ηλία Παπαδάκη και της Κικής Ραφαηλίδου, έχει έναν αδερφό τον Κωνσταντίνο. Είναι παντρεμένη με το Γιώργο Λιάντα, ηλεκτρολόγο μηχανικό από τον Τρίλοφο.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας. Από το 2006 ασκεί το επάγγελμα της δικηγόρου στη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες.

«Η αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και η ανάγκη για ενεργητική συμμετοχή στα δρώμενα του Δήμου μας, με ώθησε το 2010 να λάβω μέρος για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και εκλέχτηκα στη Δημοτική Κοινότητα Θέρμης. Από το 2011-2014 διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. και υπεύθυνη στους τομείς των παραδοσιακών χορευτικών, χορωδιών, φιλαρμονικής και Βιβλιοθήκης».

Το 2014 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος. Επανεκλέχτηκε το 2019. Από το Σεπτέμβριο 2014 έως και το Μάρτιο 2017 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θέση που πρώτη φορά κατέλαβε γυναίκα στο Δήμο Θέρμης, ύστερα από την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου.

Από το Μάρτιο 2017 έως και τον Ιανουάριο 2022 υπήρξε Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. και ασχολήθηκε μαζί με ένα αξιόλογο επιτελείο με το σχεδιασμό και τη διοργάνωση των πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων και στις τρεις ενότητες του Δήμου Θέρμης. Παράλληλα υπήρξε μέλος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

Από τον Ιανουάριο 2022 έως και σήμερα επανήλθε στη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και παράλληλα είναι μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συμβουλίου Νεολαίας Θέρμης, όπου διετέλεσε πρόεδρος το 2004.

Είναι μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου και του Πανελλήνιου Ιδρύματος «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ».

Από το 2008 έως και το 2012 διετέλεσε ταμίας του σωματείου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ».

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΤΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Διονυσίου

Ο Κωνσταντίνος Τάτσης γεννήθηκε το 1981 στη Θέρμη και κατοικεί στο Τριάδι. Είναι παντρεμένος με την Δασολόγο – Περιβαλλοντολόγο Μαρία Τομπουλίδου και έχουν δύο παιδιά, τον Διονύση και τον Αλέξανδρο. Οι γονείς του είναι ο Διονύσιος Τάτσης και η Μαρία Τάτση-Μπουλιώνη.

Είναι Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. (Πολιτικών Έργων Υποδομής) απο το 2005 και εργάζεται ώς ελεύθερος επαγγελματίας. Παράλληλα, ως εξωτερικός συνεργάτης έχει εργαστεί στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Θέρμης για 5 έτη (2006-2011) στο τμήμα εξυπηρέτησης Κοινού, λύνοντας πολλά προβλήματα συναφή με έργα υποδομής. Εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης στη ΔΕΥΑ Θέρμης, από το 2013 έως σήμερα με κύριο αντικείμενο το δίκτυο αποχέτευσης, επίλυση προβλημάτων και νέων συνδέσεων. Έχει συνδράμει στην επίβλεψη της κατασκευής των δικτύων σε Τρίλοφο, Καρδία, Βασιλικά, Σουρωτή, Λακκιά, Αγ. Παρασκευή και επέκταση Θέρμης.

Υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου «Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης Ο Μέγας Αλέξανδρος» για 6 συναπτά έτη, συμβάλλοντας εθελοντικά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, διαφυλάττωντας τα ήθη και έθιμα των ντόπιων κατοίκων.

Υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Τριαδίου για 3 έτη, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης – Τριαδίου για 2 έτη και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου  Θέρμης – Τριαδίου απο το 2019 έως σήμερα.

Συμμετείχε σε συμβούλια του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης και συνεχίζει στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου ως πρόεδρος Συλλόγου – εκπρόσωπος Δημοτών. Ο Κωνσταντίνος Τάτσης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Θέρμης.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΤΟΥΓΚΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΕΥΦΡΑΝΣΙΑ του Χρήστου

Η Τουγκελίδου Μαριάνθη-Ευφρανσία γεννήθηκε στις Σέρρες το 1987 και ζει στη Θέρμη τα τελευταία 30 χρόνια. Έχει μια κόρη τεσσάρων ετών και είναι μονογονέας. Γονείς της είναι ο ειδικός  παθολόγος Τουγκελίδης Χρήστος και η απόστρατη αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας Βρέττα Στυλιανή. Έχει τελειώσει τις σπουδές της στην Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με άριστα και έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο ανθρωπιστικό τμήμα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος με τίτλο “Μαύρη Θάλασσα Ιστορία και Πολιτισμός” με κατεύθυνση οικονομική-πολιτική. Έχει εργαστεί ως νηπιαγωγός στον ιδιωτικό τομέα στο εξωτερικό (Monty’s Montessori Nursery School, London) και εργάζεται ως νηπιαγωγός σε δημόσια σχολεία στην Ελλάδα.

Γνωρίζει τρεις γλώσσες, μιλάει άπταιστα αγγλικά και κινέζικα και έχει ασχοληθεί και με τη διδασκαλία κινεζικών. Έχει πολυετείς σπουδές στη μουσική κι υπήρξε μέλος για πολλά χρόνια στη φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Θέρμης. Έχει ασχοληθεί με τον εθελοντισμό, συγκεκριμένα με τον καθαρισμό των θαλάσσιων ακτών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. “Στοχεύω στην κοινωνική αναβάθμιση του Δήμου μας και συγκεκριμένα στη δημιουργία μιας πόλης στην οποία όλα τα παιδιά και οι οικογένειές τους θα ήθελαν να ζουν και να συμμετέχουν”.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΤΣΑΜΠΑΛΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ) του Δημητρίου

Η Χαρίκλεια (Χαρά) Τσαμπαλά, είναι 48 ετών, μητέρα ενός αγοριού 18 ετών. Διαμένει στην Κοινότητα της Καρδίας και είναι συνταξιούχος λόγω χηρείας. Έχει αποφοιτήσει από την ιδιωτική σχολή Κομμωτικής «Τριανταφυλλίδη». Έχει δουλέψει ως γυμνάστρια και δασκάλα πολεμικών τεχνών (καράτε). Επί σειρά ετών ήταν επιχειρηματίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Υπήρξε αντιπρόσωπος στην αμερικανική εταιρεία Forever. Διετέλεσε αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του γυμνασίου Μίκρας. «Διακρίνομαι για την ικανότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας με τους συνανθρώπους μου. Διακατέχομαι από αυτοπαρακίνηση, αξιοπιστία, επαγγελματισμό και πειθαρχία. Λόγω του διαθέσιμου ελεύθερου χρόνου μου δεσμεύομαι να αφοσιωθώ με πίστη στο κοινό καλό του τόπου μας».

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΤΣΟΜΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Άγγελου

Ο Στέλιος Τσομαρίδης γεννήθηκε το 1984  στη Νέα Ραιδεστό όπου έζησε και μεγάλωσε, ενώ από το 2019 κατοικεί μόνιμα στη Θέρμη. Ο πατέρας του Άγγελος, με καταγωγή από τη Νέα Ραιδεστό, διετέλεσε για χρόνια πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού της περιοχής και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Θέρμης. Η μητέρα του, Ευδοξία, κατάγεται από την Περιστερά. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Σοφία Συμεωνίδου.
Είναι απόφοιτος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων από το ίδιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, ενώ συμμετείχε  σε διαφορά ερευνητικά προγράμματα.
Ενεργό και δραστήριο μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας, σε ηλικία 18 χρόνων, εκλέχθηκε εκπρόσωπος των φοιτητών στη Σύγκλητο, ενώ το 2013 εκλέχτηκε πρόεδρος ΟΝΝΕΔ στη Β´ Θεσσαλονίκης.
Το 2009 ήταν συνεργάτης στο υπουργείο Γεωργίας και το 2019 διετέλεσε ειδικός συνεργάτης στο υφυπουργείο Εσωτερικών, Τομέα Μακεδονίας και Θράκης, δίπλα στον κ. Θόδωρο Καράογλου.
Από το 2016 είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Σήμερα, ασκεί τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Διοικητή  στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Άγιος Παύλος”.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΒΕΛΟΝΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΣΑ) του Θεόδωρου

Η Ελισσάβετ Βελονά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θέρμη όπου και κατοικεί με την οικογένειά της. Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Βυρσωκινό, και έχουν μια κόρη 10 ετών.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 2ο έτος του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Επίσης, γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Βουλγάρικα).

Παράλληλα είναι μέλος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θέρμης.

Από το 2021 έως τον Ιούνιο του 2023 διετέλεσε ταμίας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης.

Είναι μέλος του Δ.Σ του Σωματείου ‘’Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης’’, κατέχοντας τη θέση της ειδικού γραμματέα.

«Η αγάπη για τον τόπο μου και η επιθυμία μου για προσφορά με ώθησαν το 2019 να λάβω μέρος για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ όπου οι πολίτες της Κοινότητας Θέρμης -Τριαδίου με ανέδειξαν δεύτερη σε ψήφους. Στις εκλογές του Οκτωβρίου ζητώ τη στήριξή σας γιατί θεωρώ πως οι νέες ιδέες και η υλοποίησή τους είναι απαραίτητα συστατικά για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας».

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΜΕΤΑΛΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ του Μιχαήλ

Ο Αχιλλέας Μεταλούλης κατοικεί στην Θέρμη. Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Παπαδοπούλου, με την οποία απέκτησαν μια κόρη, την Χριστίνα, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Σπούδασε θεολογία και δημοσιογραφία και παρακολούθησε πολλά σεμινάρια και επιμορφώσεις. Εργάζεται ως δημοσιογράφος ελεύθερος επαγγελματίας. Σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας και υπεύθυνος ανάπτυξης ακαδημιών του «ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ» Θέρμης, αντιπρόεδρος και υπεύθυνος επικοινωνίας του πανελληνίου συλλόγου «Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας»,

και πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Θέρμης.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Θέρμης, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Θέρμης,

και στο παρελθόν πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Εργάζεται στην έκδοση της μηνιαίας εφημερίδας «Θέρμης δρώμενα».

Εργάστηκε για 8 και πλέον χρόνια, στην εφημερίδα Αυριανή Βορείου Ελλάδας,

για εφτά χρόνια στην εφημερίδα «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»,

για ένα χρόνο στην τοπική μηνιαία εφημερίδα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης «ΔΕΛΤΑ».

Συνεργάστηκε, επίσης, για εφτά και πλέον χρόνια με την δεκαπενθήμερη εφημερίδα του Συλλόγου κατοίκων Τούμπας «Η ΕΝΩΣΗ» «ΤΑ ΝΈΑ της Τούμπας»,

ενώ αρθρογραφεί στα περιοδικά έντυπα που εκδίδουν το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Ο.Τ.Α. Μείζονος Θεσσαλονίκης (νυν ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας), στις δημοτικές εφημερίδες του πρώην δήμου Ωραιοκάστρου και του πρώην δήμου Νεάπολης.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΚΑΦΑΖΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ του Κωστάκη

Η Στεφανία Καφάζη γεννήθηκε το 1990, μεγάλωσε στη Θέρμη, αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Θέρμης και από το 2008 έως και σήμερα κατοικεί στο Τριάδι. Γονείς της είναι ο Κώστας Καφάζης, ιατρός χειρουργός ουρολόγος, ο οποίος διατηρούσε ουρολογικό ιατρείο επί σειρά ετών στη Θέρμη και η Αντοανέτα Καφάζη που εργάζεται ως μαία στο Κέντρο Υγείας Θέρμης.

Έχει σπουδάσει αγγλική φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Έχει λάβει τον τίτλο του μεταπτυχιακού διπλώματος με αντικείμενο “Διεθνικό και Ευρωπαϊκό Εμπορικό Δίκαιο, Τραπεζικό Δίκαιο, Διαιτησία και Διαμεσολάβηση”, ενώ η πτυχιακή της εργασία είχε ως θέμα τη “Βιοτεχνολογία και το Δίκαιο  της Πατέντας”. Ομιλεί άπταιστα την αγγλική, γερμανική, γαλλική και βουλγαρική γλώσσα.

Είναι μάχιμη  δικηγόρος παρ ‘ Εφέταις και διαμεσολαβήτρια σε αστικές, εμπορικές και οικογενειακές υποθέσεις. Διατηρεί το δικό της δικηγορικό γραφείο επί 8 συναπτά έτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Δωδεκανήσου, την έδρα του οποίου έχει μεταφέρει πλέον στη Θερμή, στην οδό Γρ. Ταβάκη 7.

«Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά είναι απόλυτα συνειδητή και πηγάζει από τη θέλησή μου να προσφέρω, με κάθε τρόπο, στους συνδημότες μου καλύτερη ποιότητα ζωής, κάνοντας την καθημερινότητά τους πιο εύκολη, με γνώμονα να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές έναν όμορφο τόπο!

Γιατί όπως έχει πει ο Σωκράτης “Το μυστικό της αλλαγής είναι να επικεντρώσεις όλη την ενέργειά σου, όχι στο πώς να πολεμήσεις το παλιό, αλλά στην κατασκευή του νέου””.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σωτηρίου

Ο Γιώργος Αγγέλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ζει στους Ταγαράδες. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής σχολής του ΑΠΘ και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη από το 1995. Είναι παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Κωνσταντίνα Αργυρόπουλου και πατέρας τριών παιδιών. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ταγαράδων και μέλος της 19ης Σχολικής επιτροπής. Έχει εκλεγεί δύο φορές (2008, 2010) γραμματέας του Α.Σ. «Θρίαμβος» Ταγαράδων ενώ υπήρξε και αναπληρωματικό μέλος στο Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητικής Ανάπτυξης Θέρμης. Το 2019 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος και είναι πρόεδρος του δ.σ. της ΔΕΠΠΑΘ.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του Νικολάου

Η Βασιλική (Βάσω) Καραστέργιου γεννήθηκε στα Τρίκαλα και είναι μόνιμη κάτοικος Τριαδίου από το 2007. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο ΑΠΘ όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην διοίκηση διαχείριση έργων. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε Τεχνικές Εταιρίες στην κατασκευή και επίβλεψη δημοσίων και ιδιωτικών έργων όπως το Μουσείο Τεχνολογίας “NOESIS”, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης / Κτίριο Β’, κατασκευή και ολοκλήρωση εργασιών στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας. Ενδιαφέρεται για την πράσινη ανάπτυξη και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την κατασκευή και επίβλεψη έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, μονάδων βιοαερίου και διαχείρισης στερεών αποβλήτων με την εταιρεία PK Energy ως υπεύθυνη έργων. Είναι παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών και πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Γυμνάσιο Θέρμης.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΑΣ του Δημητρίου

Ο Ηλίας Δήμου γεννήθηκε και ζει στην Θέρμη. Σε προπτυχιακό επίπεδο, είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ αλλά και απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Σε μεταπτυχιακό επίπεδο, είναι απόφοιτος (με Άριστα) του ΔΜΠΣ Φιλοσοφία: Κείμενα, Ερμηνείες, Πρακτικές με ειδίκευση στην Ηθική, την Πολιτική και το Δίκαιο. Έχει εργαστεί και αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες ποδοσφαίρου του δήμου μας (Θερμαϊκός Θέρμης, Ατρόμητος Τριαδίου, Ορφέας Σουρωτής, Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου, Αναγέννηση Ρυσίου, Θρίαμβος Ταγαράδων), ενώ φέτος ανέλαβε ως προπονητής την ομάδα του Κεραυνού Μονοπήγαδου. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και διαθέτει δίπλωμα UEFA B’. Ασχολείται ενεργά με τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα της περιοχής ενώ την περίοδο 2014-2019 ήταν τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Θέρμης-Τριαδίου.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΠΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Στέργιου

Ο Κωνσταντίνος Πάζης γεννήθηκε το 1986. Μεγάλωσε και κατοικεί στην Θέρμη όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κοριτσάκια. Γονείς του ο Στέργιος και η Μαρία Πάζη και είναι αδελφός του Ιωάννη Πάζη. Τελείωσε το Δημοτικό και Γυμνάσιο στην Θέρμη καθώς και το 7ο Τ. Ε.Ε Θεσσαλονίκης του Μηχανολογικού τομέα. Είναι πτυχιούχος του τομέα Τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Από νεαρή ηλικία εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούν μέχρι και σήμερα μαζί με τον αδελφό του, με αντικείμενο το εμπόριο και εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με έδρα την Θέρμη.  Από το 2017 δημιούργησε με τον αδελφό του μια δεύτερη οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της αγοράς και ανακατασκευής κατοικιών. Η αγάπη, η θέληση και η εργατικότητα που τον διακρίνουν τον οδήγησαν να είναι σήμερα ένας τίμιος και ικανός επιχειρηματίας. Η επαγγελματική του εμπειρία, οι γνώσεις και η αντίληψη ενός καθαρά τεχνοκράτη, τον κάνουν να έχει έντονο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες του. Ως ανήσυχος και ενεργός πολίτης έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θέρμης και πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής οργάνωσης της ΝΔ του Δήμου Θέρμης και εκλεγμένο μέλος της Β’ Νομαρχιακής Οργάνωσης ΝΔ έως και σήμερα. Είναι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ της ομάδας ποδόσφαιρου ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ. Επίσης είναι μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης και μέλος του Συλλόγου Βλάχων Θέρμης Τριαδίου.

Αποφάσισε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Θέρμης Θόδωρου Παπαδοπούλου «Δημοκρατική Ενότητα» γιατί πιστεύει ότι όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε ποιο ισχυροί.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΓΟΥΔΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ του Γεωργίου

Ο Τριαντάφυλλος Γούδας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1985. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς 5 και 7 ετών, ενώ περιμένει και μια κόρη σε λίγους μήνες. Ζει στη Θέρμη τα τελευταία 29 χρόνια και έχει αποφοιτήσει με αριστεία από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Θέρμης. Πτυχιούχος MSC Χημικός Μηχανικός, από την Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, εργάζεται σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία διανομής χημικών, ως Market Manager Ελλάδος. Επιπλέον, κατέχει τίτλο εξειδίκευσης σπουδών «Management και Negotiation Skills” από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει πολυετείς σπουδές στη μουσική, με συμμετοχή στη φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Θέρμης. Έχει ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό και έχει διατελέσει αξιολογημένος διαιτητής σε εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου.

«Εκτιμώ βαθύτατα τον δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο και αναγνωρίζω το έργο που έχει προσφέρει στον τόπο μας όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι υποψήφιος με την Δημοκρατική Ενότητα και να προσφέρω από την σκοπιά του δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Θέρμης».

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Δημητρίου

Ο Παντελής Βογιατζής γεννήθηκε το 1985 στη Θέρμη, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος με την γιατρό Μαγδαληνή (Λίνα) Φιλιππιάδου. Οι γονείς του είναι ο Δημήτρης Βογιατζής και η Σαπφώ Λιλούδη. Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Α.Π.Θ. και κάτοχος  Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών: α) Στην Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη, β) Στον Περιβαλλοντικό Αστικό Σχεδιασμό και γ) Στην Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων (Project Management).

Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο τις εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης στην επίλυση περιβαλλοντικών προβλημάτων. Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα τόσο σε εγχώρια όσο και σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην κατασκευή Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων και στον χώρο της Εκπαίδευσης (Φροντιστήρια ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ).

Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ και πρόεδρος του Ομίλου Νέων, Επιστημόνων και Επιχειρηματιών Δήμου Θέρμης.

Είναι εκλεγμένο μέλος από το 2020 της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας) και μέλος της μόνιμης επιτροπής Έργων Υποδομής και Δικτύων καθώς και της μόνιμης επιτροπής Περιβάλλοντος του ΤΕΕ/ΤΚΜ από το 2016.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΤΖΗ ΑΝΝΑ του Βασιλείου

Η Άννα Κουντουρατζή γεννήθηκε στη Θέρμη και ζει στη Θέρμη. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Τονουσίδη με τον οποίο απέκτησαν τη Μαρία και τον Κωνσταντίνο. Είναι σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, δραστηριοποιούμενη στην περιοχή της Θέρμης. Έχει εργαστεί στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Έχει σπουδάσει λογιστικά.

Εκλογική Περιφέρεια Θέρμης

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) του Κωνσταντίνου,

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στο Νέο Ρύσιο. Είναι 32 χρονών, παντρεμένος με την  Σοφία Τουλίκα και είναι ευτυχείς γονείς της Χρυσής. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Α.Π.Θ. Συνέχισε τις ακαδημαϊκές του σπουδές στο Π.Μ.Σ “Πολιτική Ιστορία και Στρατηγικές Σπουδές” του Α.Π.Θ, μέσω του οποίου απέκτησε ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο σε θέματα άσκησης της εθνικής αλλά και διεθνούς πολιτικής στον σύγχρονο κόσμο. Το 2018 εκπόνησε το δεύτερο μεταπτυχιακό του στις “Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού” του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπου εξειδικεύτηκε στο σχεδιασμό πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους νέους. Έχει εργαστεί επί τριετία ως συντονιστής του Τομέα Διεθνούς Προστασίας της Υπηρεσίας Ασύλου, ασχολούμενος με ζητήματα ευπαθών ομάδων. Πλέον αποτελεί στέλεχος διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο “Νόησις”, δένοντας τη γνώση με την εμπειρία.

Για 6 χρόνια υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Λαογραφικού Συλλόγου Ν. Ρυσίου “Αρετσού” ως επιστέγασμα της αγάπης του για την παράδοση, οργανώνοντας διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες σε συνεργασία με όλα τα μέλη του συλλόγου. Επίσης, είναι ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου ΑμεΑ “Άγιος Αναστάσιος ο Πέρσης”, που εδρεύει στον Τρίλοφο. Μέσα από την υποψηφιότητά του επιδιώκει την ψηφιοποίηση, την προσβασιμότητα και την αειφορία για τον Δήμο Θέρμης.