Κοινότητα Αγίας Παρασκευής

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

O Χαράλαμπος Παπαδόπουλος του Αριστείδη, γεννημένος στην Θεσσαλονίκη το 1968, έχει διατελέσει υπάλληλος στο ασφαλιστικό ταμείο ΤΣΑ από το 1996 έως το 2006, έπειτα στον  ΟΑΕΕ από το 2007 έως το 2016 , όπου έχει εκτελέσει και χρέη αναπληρωτού προϊσταμένου και κατόπιν στον νεοδημιουργηθέντα φορέα ΕΦΚΑ. Είναι κάτοχος δύο πτυχίων, δομικών έργων και λογιστικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Συμμετείχε στην 15μελή σχολική επιτροπή του νηπιαγωγείου Αγίας Παρασκευής όπου και ήταν ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων. Ήταν ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου της Αγίας Παρασκευής επί 10 συναπτά έτη, ενώ τα επόμενα 3 έτη συμμετέχει ως μέλος και ως γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του γυμνασίου Βασιλικών. Εκτελεί και χρέη Επιτρόπου στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής τα τελευταία χρόνια.

Είναι παντρεμένος με την Mίνα Μητσιάρα, νοσηλεύτρια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και πατέρας 4 παιδιών ηλικίας 16 έως 20 ετών. Κατοικεί στην Αγία Παρασκευή από το 2001 και στον Οικισμό Χρώμα από το 2006.

Κοινότητα Αγίας Παρασκευής

ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΕΙΡΗΝΗ του Δημητρίου

Η Ρένα Τσαρούχα ζει μόνιμα στην Αγία Παρασκευή. Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Αθήνας του Τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης. Ξεχωρίζει για την πλούσια εθελοντική της προσφορά στην Πολιτική Προστασία ως μέλος του Παραρτήματος Θέρμης. Ασχολείται με την ποδηλασία κλειστού χώρου. Αποφάσιsε να θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές λόγω της ανάγκης για προσφορά στο συνάνθρωπο. “Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ειλικρίνειας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να συνεισφέρω στην ανάπτυξη του τόπου που ζω και μεγάλωσα, προάγοντας με την εκλογή μου τα συμφέροντα και το κοινό καλό της τοπικής μας κοινωνίας».

 

Κοινότητα Αγίας Παρασκευής

ΤΣΙΟΥΒΑΚΑ ΤΖΙΟΛΑ ΜΑΡΙΑ του Αθανασίου

Η Μαρία Τσιουβάκα, το γένος Τζιόλα, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Κατοικεί μόνιμα στην Αγία Παρασκευή. Έχει εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος και τώρα είναι συνταξιούχος του ΟΣΕ. Η ενασχόληση της με τα κοινά ξεκίνησε το 2002 ως μέλος του Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής. Το 2006 έβαλε υποψηφιότητα για την θέση της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας. Εκλέχθηκε ως μέλος του Τοπικού Συμβουλίου. Παράλληλα, εξελέγη πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο. Διατελεί εδώ και 12 χρόνια πρόεδρος της Κοινότητας Αγίας Παρασκευής.

“Συνεχίζω να προσπαθώ να κάνω το όραμά μου πραγματικότητα. Όραμα μου είναι η ανάπτυξη και προβολή του τόπου μου. Είμαι πρόεδρος της Κοινότητας και 16 χρόνια τώρα πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου. Συνεχίζω με τον ίδιο υπερβάλλοντα ζήλο και την ενεργή μου δράση να πετυχαίνω το καλύτερο για τον τόπο μου έχοντας πλέον καταφέρει την πραγματοποίηση πολλών έργων με πολύ κόπο και προσπάθεια και την εδραίωση τοπικών εκδηλώσεων για τοπικά προϊόντα. Τέλος, δηλώνω την υποψηφιότητα μου ως Τοπική Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής με την παράταξη ‘Δημοκρατική Ενότητα για να συνεχίσουμε μαζί την ανάπτυξη του τόπου μας”.

Κοινότητα Αγίας Παρασκευής

ΚΩΣΤΑ (ΚΩΝΣΤΑ) ΜΑΡΙΑ του Αθανασίου

Η Κώστα (Κώνστα) Μαρία, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε και κατοικεί στην Αγία Παρασκευή. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Αριστούχος απόφοιτη του Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος στο τμήμα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων και Διακόσμησης του πανεπιστημίου της Μεγάλης Βρετανίας Middlesex University. Έχει επιμορφωτικές εκπαιδεύσεις σε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διοίκηση Οικονομίας – Marketing και Ανθρώπινου Δυναμικού. Επιχειρεί επαγγελματικά στον ιδιωτικό τομέα ως Διοικητικό Στέλεχος. Εκλεγμένο μέλος Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής. Συμμετείχε εθελοντικά στην Πολιτική Προστασία Δήμου Θέρμης – Παράρτημα Αγίας Παρασκευής. «Αγαπώ τον τόπο που μεγάλωσα και θέλω να προσφέρω για το μέλλον των παιδιών μας και το καλό των συμπολιτών μας».

Κοινότητα Αγίας Παρασκευής

ΝΩΤΟΥΔΑ ΜΑΡΙΑ του Αστερίου

Η Μαρία Νωτούδα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία 11 χρόνια κατοικεί στην Αγία Παρασκευή. Απόφοιτη Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης. Εργάστηκε στο Ελληνικό Κολλέγιο και στον βρεφονηπιακό σταθμό Μελισσόπουλα του δήμου Θέρμης. Το 2020 αποφοίτησε από τη σχολή Βοηθών Νοσηλευτών και εργάστηκε στο Ψυχιατρείο Θεσσαλονίκης και στην Μονάδα  Φροντίδας Ηλικιωμένων Άγιος Νικόλαος. Τα τελευταία 2 χρόνια εργάζεται ως επικουρική νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Θέρμης. Συμμετέχει ενεργά στη Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Κ.Π. Ταγαράδων του δήμου Θέρμης. Είναι παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Σκάρογλου και έχουν μία κόρη την Ειρήνη.

Κοινότητα Αγίας Παρασκευής

ΚΑΤΣΑΡΑ ΕΛΕΝΗ του Αθανασίου

Η Ελένη Κατσάρα γεννήθηκα και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Από μικρή ηλικία αγάπησε τον αθλητισμό και ειδικότερα το TAE KWON DO. Συμμετείχε ως ελληνίδα αγωνίστρια σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις κατακτώντας περισσότερες από πενήντα διακρίσεις σε όλες τις κατηγορίες (πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πανελλήνια πρωταθλήματα, πανελλήνιο κύπελλο). Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, άσκησε καθήκοντα προπονητού σε πολλές αθλητικές ομάδες και εργάστηκε παράλληλα επαγγελματικά στις επιχειρήσεις εστίασης των γονιών της. Μιλά αγγλικά και είναι πρόεδρος του Συλλόγου Φ.Σ. Πάνθηρες Κοζάνης. Είναι μητέρα μιας κορούλας πέντε ετών. Μένει εδώ και χρόνια στην κοινότητα Αγίας Παρασκευής.

Κοινότητα Αγίας Παρασκευής

ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του Δημητρίου

Η Θεοδώρα Καμπούρογλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980 όπου και μεγάλωσε. Πλέον κατοικεί μόνιμα στην Κοινότητα της Αγίας Παρασκευής του Δήμου Θέρμης από το 2002, με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους. Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ και εργάζεται από το 2013 σε κατασκευαστική εταιρεία όπου δραστηριοποιείται με πολυετή εμπειρία στη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων.

Κοινότητα Αγίας Παρασκευής

ΔΗΜΟΥ ΘΕΟΦΑΝΩ (ΦΑΝΗ) του Αρχοντή

Η Θεοφανώ Δήμου γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Είναι λογίστρια και έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της ως δακτυλογράφος – προγραμματίστρια, ενώ το 2007 αποφοίτησε από το ΙΕΚ Θέρμης με ειδικότητα «Διοικητικό Στέλεχος Αθλητισμού». Εργάστηκε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγίας Παρασκευής και στο ΙΕΚ Επανομής, στο τμήμα της Γραμματείας. Από το 1997 έως και σήμερα εργάζεται στη Σουρωτή Α.Ε. Υπήρξε αθλήτρια του handball. Από το 2006 ως και σήμερα εκλέγεται τοπική σύμβουλος στην Κοινότητα Αγίας Παρασκευής. Διετέλεσε αντιπρόεδρος στη σχολική επιτροπή του δημοτικού σχολείου Αγίας Παρασκευής, αντιπρόεδρος και γενική γραμματέας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής καθώς και ταμίας στο Σωματείο Εργαζομένων στη Σουρωτή Α.Ε.

Κοινότητα Αγίας Παρασκευής

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ιωάννη

Ο Χρήστος Ιωακειμίδης γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή όπου και κατοικεί. Είναι αγρότης και παραγωγός λαχανικών, ενώ τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια είναι υπεύθυνος για την άρδευση στην περιοχή. Από το 2010 είναι αντιπρόεδρος της κοινότητας της Αγίας Παρασκευής. Την τελευταία διετία διατελεί πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίας Παρασκευής. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών γι’ αυτό και το ενδιαφέρον του δεν περιορίζεται μόνο στα θέματα γης και στις καλλιέργειες, αλλά και σε αυτά της τοπικής κοινωνίας.

Κοινότητα Αγίας Παρασκευής

ΧΙΛΙΑΣ ΑΔΑΜ του Λαζάρου

Ο Αδάμ Χίλιας έχει γεννηθεί και σπουδάσει στην Γερμανία νοσηλευτική και έχει μεταπτυχιακό στη διοίκηση και οργάνωση χειρουργείων. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο. Διαμένει στην Ελλάδα από το 2006 και είναι μόνιμος κάτοικος Αγίας Παρασκευής από το 2015. Έχει διατελέσει χοροδιδάσκαλος στο εξωτερικό στην ελληνική παραδοσιακή μουσική. Έχει ιδρύσει δύο εταιρείες, η μία με κατ’ οίκον νοσηλεία και η δεύτερη με ιατρικά είδη, οι οποίες εδρεύουν, επίσης στην Αγία Παρασκευή.

Κοινότητα Αγίας Παρασκευής

ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του Κωνσταντίνου

Η Θεοδώρα Χαλκίδου ζει στην Αγία Παρασκευή όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ξεχωρίζει για τις εθελοντικές υπηρεσίες που προσφέρει στην τοπική κοινωνία φροντίζοντας ηλικιωμένους συμπολίτες μας. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Ιωακειμίδη και μητέρα ενός κοριτσιού.

Το ενδιαφέρον της για προσφορά, την παρακίνησε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση μέσω του Συνδυασμού της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ώστε με όλες της τις δυνάμεις να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του χωριού που ζει και μεγαλώνει την κόρη της.

Κοινότητα Αγίας Παρασκευής

ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Δημητρίου

Ο Βασίλης Πουλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963 και κατοικεί στην Αγία Παρασκευή του Δήμου Θέρμης. Είναι παντρεμένος με την Μαρία – Αουρόρα Μπεκίρη. Εργάζεται από το 1982 ως δημοσιογράφος και είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ). Είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που παρουσίασε στην δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ-2 / 1982) το δελτίο ειδήσεων για τα άτομα με προβλήματα ακοής στη νοηματική γλώσσα, Γνωρίζει αγγλικά, αλβανικά και τη νοηματική γλώσσα (μητρική του γλώσσα). Ως στρατεύσιμος προσέφερε δημοσιογραφική εργασία στο Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας επί υπουργίας Γιάννη Χαραλαμπόπουλου και στο περιοδικό «ΘΗΤΕΙΑ». Έχει εργαστεί σε πολλά ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά. Στο Δήμο Βύρωνα ως ειδικός σύμβουλος επικοινωνίας του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά και επικεφαλής του Γραφείου Τύπου. Ως καθηγητής στο τμήμα Δημοσιογραφίας του δημόσιου ΙΕΚ Μεταμόρφωσης. Ως δημοσιογράφος της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας & Ενημέρωσης στο Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στην Αλβανία (Τίρανα) με την ιδιότητα του Α΄ Γραμματέα Τύπου. Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Περιστερίου (1993-1998) με την δημοτική  παράταξη του επί σειρά ετών δημάρχου Θεόδωρου Δημητρακόπουλου και στη διάρκεια της θητείας του, ήταν Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π), μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής, Πρόεδρος Γ΄ Κρατικού Βρεφονηπιακού Σταθμού και Εκπρόσωπος Τύπου του Δημάρχου Θεόδωρου Δημητρακόπουλου. Σήμερα υπηρετεί στο Αυτοτελές Γραφείο Περιφερειακού Τύπου Θεσσαλονίκης, της Γεν. Γραμματείας Επικοινωνίας & Ενημέρωσης της Προεδρίας της Κυβέρνησης.

Κοινότητα Αγίας Παρασκευής

ΝΟΤΑΡΙΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (ΜΑΓΔΑ) του Σταύρου

Η Μαγδαληνή (Μάγδα) Νοταρίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στην Αγία Παρασκευή. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα της παροχής φορολογικών και λογιστικών υπηρεσιών. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Έχει εργαστεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής. Είναι μητέρα τριών παιδιών, της Αναστασίας φοιτήτριας Ιατρικής, της Νικολέτας, φοιτήτριας Χημικού του Α.Π.Θ και της Θεοφανούς, μαθήτριας Γυμνασίου Βασιλικών. Μια γυναίκα δραστήρια με σοβαρότητα και υπευθυνότητα που αγωνίζεται για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον του τόπου που ζει και μεγαλώνει τα τρία της παιδιά, την Αγία Παρασκευή.