Κοινότητα Αγίου Αντωνίου

ΚΟΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Τηλέμαχου

Ο Κωνσταντίνος Κόπανος του Τηλέμαχου και της Αρετής γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου του 1973 στον Άγιο Αντώνιο. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Διαθέτει πτυχίο φυτικής παραγωγής από την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή. Εργάζεται στο χώρο των τροφίμων εδώ και 25 χρόνια με αγάπη και μεράκι ενώ διακρίνεται για τη δραστηριότητα του στην τοπική κοινωνία επιδεικνύοντας αφοσίωση στον τόπο του. Ως οικογενειάρχης κατανοεί την σημασία της οικογένειας και των αξιών.

 

Κοινότητα Αγίου Αντωνίου

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Χαράλαμπου

Ο Γρηγοριάδης Στέφανος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μονοπήγαδο Βασιλικών. Αποφοίτησε από το 6/θέσιο Γυμνάσιο Βασιλικών και σπούδασε Εργοδηγός Χημικός. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας τα τελευταία 20 χρόνια στο χώρο του Κοινωνικού Λειτουργού Γραφείου Τελετών. Είναι παντρεμένος με την Ελπίδα Πουρσανίδου και έχει δύο παιδιά, τον Γιώργο και τον Χαράλαμπο.

Κοινότητα Αγίου Αντωνίου

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΦΩΤΗΣ του Νικολάου

Ο Φώτης Αγοραστός γεννήθηκε το 1997 στο Μονοπήγαδο του δήμου Θέρμης. Εκεί έζησε όλα τα παιδικά του χρόνια, μαζί με τον αδερφό του Στέργιο. Οι γονείς του είναι ο Νικόλαος Αγοραστός, αγρότης που δραστηριοποιείται στους τομείς της κτηνοτροφίας και της γεωργίας από πολλή νεαρή ηλικία και η Λιάνα Κωνσταντινίδου, η οποία εργάστηκε επί σειρά ετών ως πολιτικός μηχανικός στην πρώην Σοβιετική Ένωση. Το 2015 αποφοίτησε από το επαγγελματικό λύκειο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, με την ειδικότητα Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων. Έπειτα, ξεκίνησε τις σπουδές του στην Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στο χρονικό διάστημα του 2021, παράλληλα με την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας στην ΕΛΔΥΚ, έγινε κάτοχος του διπλώματος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. Έκτοτε είναι εγγεγραμμένο μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας σε προγράμματα καινοτομίας και πράσινης ανάπτυξης, αλλά και ως επιθεωρητής συστημάτων διαχείρισης ποιότητας, στον ιδιωτικό τομέα. Παράλληλα, εξακολουθεί να συνεισφέρει ενεργά στην οικογενειακή αγροτική επιχείρηση. «Κίνητρο, ο τόπος μου, η αναβίωση και η ανάπτυξη του. Εφόδια, η σκέψη μου και οι

Κοινότητα Αγίου Αντωνίου

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ του Ηλία

Ο Κλεάνθης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Μελβούρνη και κατάγεται από τον Άγιο Αντώνιο. Σε ηλικία 7 χρονών έρχεται στην Ελλάδα και κατοικεί αρχικά στον Άγιο Αντώνιο και έπειτα στη Θεσσαλονίκη όπου και τελειώνει το Γυμνάσιο. Επιστρέφει στη Μελβούρνη για να τελειώσει το Λύκειο και να σπουδάσει Γλωσσολογία. Μετά τις σπουδές του επιστρέφει στην Ελλάδα και υπηρετεί στο Στρατό. Εργάζεται ως καθηγητής Αγγλικών και παράλληλα σπουδάζει Αγγλική Φιλολογία στο ΑΠΘ. Ιδρύει και διευθύνει φροντιστήριο Αγγλικών στον Εύοσμο για 16 χρόνια.

Το 2012 επιστρέφει στη Μελβούρνη για να αποκτήσει Δίπλωμα Εκπαίδευσης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Διδάσκει Νέα Ελληνικά στην Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης. Αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας Ελλήνων Εκπαιδευτικών στην πολιτεία της Βικτώριας. Έχει διατελέσει υπεύθυνος Σπουδών στο Κολλέγιο Άγιος Ιωάννης στη Μελβούρνη. Υπήρξε Διευθυντής στο σχολείο της Κυπριακής Κοινότητας και της Ελληνικής Κοινότητας Altona. Από το 2020 ζει μόνιμα στην Ελλάδα και ασχολείται πλέον με αγροτικές εργασίες.

Κοινότητα Αγίου Αντωνίου

ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Θεοχάρη

Η Μαρία Χαλκίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Θέρμη. Από το 2006 ζει με την οικογένειά της στον Άγιο Αντώνιο. Σπούδασε Φυσικοθεραπεία και Νοσηλευτική. Είναι παντρεμένη και έχει τρεις γιους. Αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με την ισχυρή ομάδα της «Δημοκρατικής Ενότητας» στον Άγιο Αντώνιο με μοναδικό σκοπό να συμβάλει στη συνολική προσπάθεια για το καλό του τόπου της.

Κοινότητα Αγίου Αντωνίου

ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ του Παρασκευά

Η Όλγα Ορφανίδου γεννήθηκε στο Μονοπήγαδο όπου και τελείωσε το δημοτικό σχολείο. Συνέχισε τις σπουδές της στο γυμνάσιο Βασιλικών. Είναι κόρη της Σοφίας και του Παρασκευά Ορφανίδη, ο οποίος επαγγέλλεται αγρότης και για πολλά χρόνια λειτουργούσε το κεντρικό καφενείο του Μονοπηγάδου. Έχει δύο αδέρφια, τον Θεοχάρη και τον Κυριάκο καθώς κι έναν γιο, τον Δημήτρη. Σύντροφος της είναι ο Θεμιστοκλής Αχλάτης.

Έζησε από το 1986 στην Θεσσαλονίκη, εργαζόμενη για τριάντα ολόκληρα χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ασφαλίσεων. Το 2018 αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στο Μονοπήγαδο και να αναλάβει το ΚΑΠΗ του χωριού.

Απόφαση της για την στήριξη του τόπου της, είναι η υποψηφιότητα της ως τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Αγίου Αντωνίου, με την παράταξη του Θεόδωρου Παπαδόπουλου.

Κοινότητα Αγίου Αντωνίου

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ του Αναστασίου

Ο Σίμος Ιωακειμίδης γεννήθηκε στον Άγιο Αντώνιο όπου και ζει μόνιμα. Είναι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Αγίου Αντωνίου. Είναι μέλος της διοίκησης στον αθλητικό σύλλογο «Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου» και στον «Σύλλογο Προφήτη Ηλία».

Κοινότητα Αγίου Αντωνίου

ΣΑΧΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου

Ο Ιωάννης Σαχίνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Αντώνιο του δήμου Θέρμης, όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με την Βικτώρια Τουλκερίδου με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την Ξένια και το Βασίλη.

«Η υποψηφιότητά μου στο Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Αντωνίου πηγάζει από την επιθυμία μου να φανώ χρήσιμος στο τόπο που μεγάλωσα και μεγαλώνω τα παιδιά μου, μέσα από ενεργό ρόλο αν με τιμήσετε με την ψήφο σας. Μοναδικός μου στόχος είναι η συνέχεια της πετυχημένης υπό τον Δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο προσπάθειας, με οδηγό την κοινή επιθυμία να δούμε το χωριό μας να φτάνει εκεί που του αξίζει».