Κοινότητα Κάτω Σχολαρίου

ΧΑΤΖΑΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αντωνίου

Ο Παναγιώτης Χατζάγας είναι μόνιμος κάτοικος Κάτω Σχολαρίου, όπου μεγαλώνει τα δύο του παιδιά. Είναι απόφοιτος της Σχολής Υπαξιωματικών του Στρατού από όπου αποφοίτησε το 1988 με την ειδικότητα του Ιπτάμενου μηχανικού. Έχει περάσει από μάχιμες μονάδες των ελικοπτέρων. Διετέλεσε Υποδιοικητής πάντα στην πρώτη γραμμή πτήσεων.

Αποστρατεύτηκε το 2010 έχοντας συμπληρώσει περισσότερες από 2.500 ώρες πτήσεων σε ιπτάμενα του ελληνικού στρατού. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα κοινά το 2012 ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Κάτω Σχολαρίου για δύο θητείες.

Επίσης, υπήρξε ταμίας στο σύλλογο πολιτισμού και εθελοντισμού Κάτω Σχολαρίου και πρόεδρος. Την περίοδο 2017-18 διετέλεσε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Μίκρας όπου παραμένει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Κοινότητα Κάτω Σχολαρίου

ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ του Σαράντη

Η Χαιδεμενου Μυρσίνη του Σαράντη και της Ελευθερίας, είναι γέννημα θρέμμα από το Κάτω Σχολαρι, έχει τελειώσει το επαγγελματικό λύκειο και έχει πτυχίο βρεφονηπιοκομου. Εχει ένα παιδάκι, τον Κωνσταντίνο ηλικίας 9 ετών. Ειναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται με την αγροτική ζωή βοηθώντας την οικογένειά της στην γεωργία. Έχει βοηθήσει εθελοντικά τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου στο Κάτω Σχολάρι. Εχει όρεξη και αποφασιστικότητα να βοηθήσει τον τόπο που μεγάλωσε και μεγαλώνει και το παιδί της και γενικά τα παιδιά του χωριού της.

 

Κοινότητα Κάτω Σχολαρίου

ΖΗΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ευστρατίου

Ο Νικόλαος Ζήσης γεννήθηκε στο Κάτω Σχολάρι, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Μαρμαρίδηκαι έχει μία κόρη τη Βασιλεία.

Είναι ιδιοκτήτης Αμπελώνων, Οινοποιός, και ασχολείται με την παραγωγή, εμφιάλωση λευκών και ερυθρών οίνων. Διακρίθηκε για την ποιότητα της παραγωγής του με το Ασημένιο μετάλλιο στο 10ο Διεθνή Διαισμό Οίνου. Διετέλεσε πρόεδρος του Αππόλλωνα Κάτω Σχολαρίου ενώ από το 2010 έως σήμερα είναι πρόεδρος της Κοινότητας Κάτω Σχολαρίου.

 

Κοινότητα Κάτω Σχολαρίου

ΣΚΥΛΙΤΣΗ ΚΑΤΙΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ευάγγελου

Η Κατερίνα Κατιγκά Σκυλίτση αμπελουργός στο επάγγελμα, απόφοιτη Φυτικής Παραγωγής. Η αγάπη της για τον τόπο της την οδήγησε από πολύ νωρίς να ασχοληθεί με τα κοινά, ως μέλος αρχικά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Σχολαρίου και αργότερα ως μέλος των Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Μίκρας, όπου διετέλεσε και ταμίας. Ενεργό μέλος του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού – Εθελοντικού Συλλόγου Κάτω Σχολαρίου.

 

Κοινότητα Κάτω Σχολαρίου

ΔΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ του ΠΑΣΧΑΛΗ

Η Ελένη Δούκα ζει μόνιμα με την οικογένειά της στο Σχολάρι. Είναι ιδιωτική υπάλληλος απόφοιτος του Γερμανικού Γυμνασίου. Διετέλεσε ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Τριλόφου για 3 χρόνια. Διακρίνεται για την προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα του Κάτω Σχολαρίου αφού αποτελεί ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου. Είναι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος γιατί θέλει να συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών της.

 

Κοινότητα Κάτω Σχολαρίου

ΟΥΡΓΑΝΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Θωμά

Ο Παναγιώτης Oυργαντζίδης, αγρότης στο επάγγελμα, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ζει μόνιμα στο Κάτω Σχολάρι. Είναι παντρεμένος κι έχει δίδυμα κοριτσάκια. Δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια ρίγανης και την αμπελουργία. Απόφοιτος ΤΕΛ με ειδικότητα Οικονομίας και Διοίκησης και απόφοιτος Δημοσίου ΙΕΚ με ειδικότητα Τεχνικός Αμπελουργίας Οινολογίας, ενώ υπήρξε και υπάλληλος λογιστηρίου. Εργάστηκε σε γνωστή εταιρεία συστημάτων ασφαλείας στο τμήμα ασφαλείας.

 

Κοινότητα Κάτω Σχολαρίου

ΦΕΡΕΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου

Ο Νικόλαος Φερενίδης γεννήθηκε στο Κάτω Σχολάρι όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Βεζυργιάννη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Έχει φοιτήσει στο τμήμα της Φυτικής Παραγωγής στο ΤΕΙ Κρήτης. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία εστίασης ενώ παράλληλα ασχολείται με την γεωργία.

Είναι πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Κάτω Σχολαρίου «ΑΝΕΒΖΗΓΟΣ ΑΡΟΘΥΜΙΑ», ενώ διετέλεσε αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Κάτω Σχολαρίου. Είναι τοπικός σύμβουλος Κάτω Σχολαρίου από το 2019 έως σήμερα. Γνωρίζοντας άμεσα τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου του, επιθυμεί να προσφέρει και στην επόμενη δημοτική θητεία το καλύτερο για τους συμπολίτες του συμμετέχοντας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και πάλι ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στο Κάτω Σχολάρι.

Κοινότητα Κάτω Σχολαρίου

ΚΑΦΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου

Ο Αναστάσιος Καφές γεννήθηκε και κατοικεί στο Κάτω Σχολάρι. Από το 2009 έως και σήμερα είναι δημοτικός υπάλληλος στο δήμο Προποντίδας. Έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις όπως: Σε γραφείο κίνησης, αποθήκη ανταλλακτικών, οδηγός οχημάτων, χειριστής μηχανημάτων έργων, συνεργείο οχημάτων. Από το 2003 έως το 2006 δούλευε οδηγός στον ΟΑΣΘ.
Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικός εγκαταστάσεων και αυτοματισμού στον Ευκλείδη, εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών στο δημόσιο ΙΚΕ Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Οχημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.