Κοινότητα Πλαγιαρίου

ΒΑΪΡΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Παναγιώτη

Ο Δημήτρης Βαϊράμης γεννήθηκε και κατοικεί στο Πλαγιάρι. Είναι απόφοιτος ΤΕΕ με πτυχίο ψυκτικού – ψυκτικών εγκαταστάσεων. Στο παρελθόν έχει δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της Εστίασης. Η υποψηφιότητά του στο Τοπικό Συμβούλιο Πλαγιαρίου πηγάζει από την ανάγκη του να προσφέρει στο τόπο που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. “Γνωρίζω τα προβλήματα, θέλω να δώσω λύσεις. Ζητώ την στήριξη σας, σε αυτή τη νέα εκλογική διαδικασία. Για να πάμε το Πλαγιάρι μας ακόμη πιο ψηλά”.

 

Κοινότητα Πλαγιαρίου

ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Κυριάκου

Ο Νικήτας Άγγελος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1959. Είναι απόφοιτος Λυκείου, εργοδηγός – ηλεκτρονικός. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Διδασκάλου και έχουν μία κόρη. Υπηρέτησε για 36 χρόνια τον ΟΤΕ από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Διακρίνεται για την πλούσια συνδικαλιστική του δράση.

 

Κοινότητα Πλαγιαρίου

ΣΕΡΕΜΕΤΗ ΜΕΡΓΙΑΝΙΩΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΧΡΥΣΑ) του Γεωργίου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε  στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία 20 χρόνια κατοικεί στο Πλαγιάρι, μαζί με την οικογένειά της. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.Σπούδασε στη Σχολή Οικονομικών και Κοινωνικών  Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργάστηκε στο αντικείμενό της, στην Εθνική Τράπεζα και στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος, για σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, με άδεια ασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος. Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ του συλλόγου Α.Μ.Σ Αστέρας Πλαγιαρίου. Στο σύλλογο πρωτοστάτησε στη δημιουργία “αποθήκης αίματος”, τα τελευταία 10 χρόνια, στην οποία είναι υπεύθυνη και κάθε χρόνο πραγματοποιούνται αιμοδοσίες, με μοναδικό σκοπό τη βοήθεια των συνανθρώπων μας. Έχει μακροχρόνια και εθελοντική δράση σε θέματα που αφορούν την τοπική κοινότητα Πλαγιαρίου.

 

Κοινότητα Πλαγιαρίου

ΚΟΥΛΕΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου

Ο Νικόλαος Κουλέτας γεννήθηκε και ζει στο Πλαγιάρι. Έχει πτυχίο μηχανολόγου βιομηχανικής παραγωγής και εγκαταστάσεων και τεχνίτη αμαξωμάτων καθώς και πιστοποιητικό ασφαλιστικού διαμεσολαβητή (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Διατηρεί συνεργείο Φανοποιίας καθώς και ασφαλιστικό γραφείο στο Πλαγιάρι. Είναι πρόεδρος της Κοινότητας Πλαγιαρίου στην οποία εκλέγεται από το 2010. Αντιπρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Πλαγιαρίου. Αντιπρόσωπος της ΕΟΒΕΑΜΜ (Ενιαία Ομοσπονδία Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών. Καθηγητής σχολών ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ Τεχνιτών Αμαξωμάτων.

Κοινότητα Πλαγιαρίου

ΜΑΛΙΚΑΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ του Αθανασίου

Ο Ευρυπίδης Μαλικάς ζει μόνιμα στο Πλαγιάρι και δραστηριοποείται ως ελέυθερος επαγγελματίας σε οικογενειακή επιχείρηση. Είναι επικοινωνιακός με εξαιρετική ικανότητα διαχείρισης χρόνου. Είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής. Είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Πλαγιαρίου γιατί επιθυμεί να συμβάλει όσο το δυνατόν περισσότερο στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου όπουπ ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

 

Κοινότητα Πλαγιαρίου

ΓΙΑΛΑΜΑ ΣΟΦΙΑ του Νικολάου

Η Σοφία Γιαλαμά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πλαγιάρι όπου κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένη με το Μάκη Τρικαλινού και έχει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Κυριακή. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας με έντονη δραστηριότητα στο χώρο του εμπορίου ελαιολάδου. Ασχολείται επί σειρά ετών με τα κοινά και συγκεκριμένα από το 2000 έως σήμερα. Το 2006 εκλέχτηκε Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλαγιαρίου του τέως Δήμου Μίκρας. Από τότε επανεκλέγεται διαρκώς ως Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Πλαγιαρίου του Δήμου Θέρμης. Είναι σήμερα Τοπική Σύμβουλος της Κοινότητας Πλαγιαρίου.

«Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσει το ταξίδι της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης να χαρίζει χαμόγελα ανακούφισης σε κάθε ένα συμπολίτη μας που δοκιμάζεται, σε κάθε ένα συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Ζητώ την ψήφο σας για να μπορώ να διεκδικώ και να μάχομαι για όλα αυτά που πιστεύω πως θα βελτιώσουν την καθημερινότητα μας, την καθημερινότητα του τόπου μας, του τόπου που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Ζητώ την ψήφο σας για να συνεχίσουμε να παράγουμε μαζί έργο».

 

Κοινότητα Πλαγιαρίου

ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΝΑΗ του Εμμανουήλ

Η Γεωργία Δανάη Πολυζωίδου είναι μητέρα τριών παιδιών, κάτοικος του Δήμου μας και πρώην ιδιοκτήτρια ενός τοπικού καταστήματος εστίασης. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας, κατάφερε να ενσωματώσει τις αρχές της διαχείρισης και της εξυπηρέτησης πελατών, προσφέροντας ποιοτική εστίαση στην κοινότητα.

Έχοντας πάντα ενδιαφέρον για τις κοινωνικές και εκπαιδευτικές υποθέσεις, έχει δραστηριοποιηθεί ενεργά ως εθελόντρια σε διάφορες τοπικές οργανώσεις και συλλόγους. Ο στόχος της είναι να ενισχύσει την ποιότητα ζωής στο Δήμο, ιδιαίτερα για τις οικογένειες και τα παιδιά. Με εφόδια την εμπειρία της ως επιχειρηματίας και την ολοκληρωμένη της άποψη για τις ανάγκες του Δήμου, η Γεωργία Δανάη θέτει υποψηφιότητα για το Δημοτικό Συμβούλιο.

Κοινότητα Πλαγιαρίου

KAΪΦΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ του Νικολάου

Ο Αντώνης Κάιφας είναι θερμοϋδραυλικός στο επάγγελμα, κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Εσωτερικών Εγκαταστάσεων, ενώ διαθέτει και άδεια εγκαταστάτη εγκαταστάσεων υγρών και αερίων καύσης. Είναι μέλος του Συνδέσμου Εργολάβων Υδραυλικών Θεσσαλονίκης (ΣΕΥΘ), του Συνδέσμου Επαγγελματιών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Καύσης Βορείου Ελλάδος (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ), της Ένωσης Εμπόρων Επαγγελματιών Δήμου Θέρμης και από το 2019 μέλος του τοπικού συμβουλίου Πλαγιαρίου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, όπου ζει μόνιμα με την σύζυγό του, Ευαγγελία Σταυροπούλου, Οικονομική Διευθύντρια του Γ.Ν.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ και τις τρεις κόρες τους, την Κατερίνα, την Έλενα και τη Νικολέτα, ηλικίας 22, 18 και 12 ετών αντίστοιχα. Το όραμά του είναι να αναπτυχθεί το Πλαγιάρι σε ένα τόπο που διεκδικεί και διαμορφώνει το μέλλον του, με περισσότερους ενεργούς και συνειδητοποιημένους πολίτες, δίνοντας προτεραιότητα στην αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου, για να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά του τόπου που μεγάλωσε και κατοικεί και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής για όλους μας.

Κοινότητα Πλαγιαρίου

ΠΑΝΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Φώτιου

Ο Παναγιώτης Πανελος γεννήθηκε το 1977. Ζει και εργάζεται στο Πλαγιάρι. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας εδώ και 28 χρόνια στον κλάδο της κατασκευής επίπλου. «Η αγάπη μου για τον τόπο μου και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μου και οι επαγγελματίες, με ώθησε να θέλω να συνεισφέρω και εγώ μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης με τις δικές μου δυνάμεις».

Κοινότητα Πλαγιαρίου

ΤΣΙΡΙΜΠΑΣΗ ΕΛΕΝΗ του Θεοδώρου

Η Ελένη Τσιρίμπαση γεννήθηκε στα Ελαιοχώρια Χαλκιδικής. Είναι κάτοικος Πλαγιαρίου από το 2010. Είναι έγγαμη και μητέρα δυο παιδιών. Έκανε σπουδές στον Προγραμματισμό Η/Υ με συνεχή επιμόρφωση. Εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος σε σχολείο της Θεσσαλονίκης. Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Μίκρας. Είναι μέλος του κέντρου πολιτισμού Πλαγιαρίου. Έχει εθελοντική δράση στην Πολιτική Προστασία Μίκρας.

Κοινότητα Πλαγιαρίου

ΔΕΛΗΝΙΚΟΛΑ ΕΛΕΝΑ του Ιωάννη

Η Έλενα Δεληνικόλα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1972 και κατάγεται από το Πλαγιάρι. Είναι μητέρα και σύζυγος. Ως κόρη στρατιωτικού, μεγάλωσε σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα. Η ανάγκη ένταξης κάθε φορά στο κοινωνικό σύνολο κάθε πόλης καλλιέργησαν και ανέπτυξαν έντονα τις επικοινωνιακές δεξιότητές της, που σε συνδυασμό με την αγάπη για τις τέχνες, έθεσαν τη βάση τής μετέπειτα επαγγελματικής σταδιοδρομίας της.
Με σπουδές γραφιστικής & διαφήμισης, συνεργάστηκε ως υπεύθυνη περιοδικών εκδόσεων στους δήμους Ελευθερίου-Κορδελιού, Αμπελοκήπων-Μενεμένης & Πανοράματος, στον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορ. Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Ε.). και στο Τεχνικό Επαγγελματικό Επιμελητήριο Κεντρικής Μακεδονίας (Τ.Ε.Ε.). Εργάστηκε σε μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες της πόλης, στην εξυπηρέτηση πελατών και ως υπεύθυνη παραγωγής.Σήμερα εργάζεται στην Good OMEN advertising & digital media με έδρα το Πλαγιάρι,όπου διαχειρίζεται διαφημιστικούς λογαριασμούς πελατών (τοπικών, εθνικών και πολυεθνικών εταιρειών). Είναι χορηγός και μέλος των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μίκρας και ταμίας στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Κοινότητα Πλαγιαρίου

ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη

Ο Κωνσταντίνος Παπαστάθης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος τμήματος  Γεωπονίας του ΔΙΠΑΕ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Περιβαλλοντική Διαχείριση, με ειδίκευση στην επιχειρηματικότητα και καινοτομία. Την τελευταία δεκαετία εργάζεται ως στέλεχος σε μονάδα παραγωγής Βιοκαυσίμων. Έχω ενεργό δράση και συμμετοχή σε πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις του Δήμου Θέρμης. Από το 2019 είναι εκλεγμένο μέλος της τοπικής κοινότητας Πλαγιαρίου. «Στόχος μου, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στο  κοινοτικό διαμέρισμα Πλαγιαρίου, είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μου και η αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας. Πρέπει να είμαστε συμμέτοχοι και όχι παρατηρητές απέναντι στις νέες προκλήσεις της εποχής μας».

Κοινότητα Πλαγιαρίου

ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΗ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Ευριπίδη

Η Αφροδίτη Μαυροφρύδη Χρυσοβιτσάνου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολη του ΑΠΘ. Υπηρέτησε ως δημόσιος υπάλληλος στο υπουργείο Γεωργίας, κατόπιν υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και μετά στον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων ως ελεγκτής τροφίμων, κυρίως ζωικής προέλευσης με συνολική υπηρεσία στο Δημόσιο τριάντα χρόνια. Απο τον Ιούνιο του 1990 κατοικεί στο Πλαγιάρι. Είναι παντρεμένη με τον Ηλία Χρυσοβιτσάνο καθηγητή Μαθηματικών. Έχουν τρία παιδιά και δύο εγγόνια. Αγαπά να προσφέρει στην οικογένεια, στους φίλους, στην παρέα και στο Πλαγιάρι.