Κοινότητα Θέρμης

ΤΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου

Η Μαρία Τακίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1981. Είναι παντρεμένη με τον Ανέστη Μουμτζούογλου (Ιατρός ακτινολόγος) και μαζί έχουν μια κόρη 13 ετών, τη Θεοδώρα. Είναι εκπαιδευτικός της Α’ βάθμιας και από το 2006 εργάζεται ως δασκάλα στο σχολικό συγκρότημα Αδαμάντιος -Καλαμαρί, του οποίου είναι και απόφοιτος. Από το 2004 μέχρι και το 2016 διετέλεσε επιστημονική διευθύντρια κέντρου διάγνωσης και αντιμετώπισης δυσλεξίας, μαθησιακών δυσκολιών, διάσπασης προσοχής και λογοθεραπείας. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο. Με τη Θέρμη συνδέεται με δεσμούς αίματος και αγάπης καθώς αποτελεί τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι παππούδες και ο πατέρας της.

Κοινότητα Θέρμης

ΞΑΝΘΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Τριαντάφυλλου

Η Δήμητρα Ξανθού γεννήθηκε το 1996 στη Θεσσαλονίκη και έκτοτε είναι κάτοικος του Τριαδίου. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Κοινωνική Διοίκηση στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Κατέχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται σε διοικητική θέση σε πολυεθνική εταιρεία στον ιδιωτικό τομέα των τηλεπικοινωνιών. «Οι σπουδές μου, οι εμπειρίες και οι ανησυχίες μου για τη νεολαία του τόπου μας με οδήγησαν στην απόφαση να συμμετέχω ενεργά στα δρώμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ώστε με τις ενέργειές μου να συμβάλλω για ένα καλύτερο, ποιοτικότερο και εκσυγχρονισμένο περιβάλλον για τους νέους μας».

Κοινότητα Θέρμης

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του Θεοδώρου

Η Φωτεινή Καλαϊτζίδου γεννήθηκε στη Φλώρινα. Από το 1994 κατοικεί στη Θέρμη με τον σύζυγό της Λεωνίδα Κατσικαρίδη, εκπαιδευτικό και τα τρία παιδιά τους, τον Γεώργιο, τον Θεόδωρο, και τον Ρωμανό. Αφού έλαβε το πτυχίο της θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ εργάστηκε σε αρκετές περιοχές της χώρας ως εκπαιδευτικός σε Γυμνάσια,Λύκεια και ΕΠΑΛ. Για αρκετά χρόνια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός σε σχολεία της Θέρμης.

Εκτός των εκπαιδευτικών της καθηκόντων ήταν υπεύθυνη στον τομέα μαθησιακών δυσκολιών των παιδιών και υπεύθυνη Σχολικής Ζωής στο σχολείο όπου εργαζόταν.

Εργάστηκε στο Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος ως παιδαγωγός, για επτά χρόνια.

Ήταν γραμματέας και μέλος του Ποντιακού Συλλόγου θεσσαλονίκης “Ο Αγιος Θεόδωρος Γαβράς”. Ανέπτυξε δράση για την προσφορά αίματος και αιμοπεταλίων.

“Συνεχίζω την συμμετοχή μου ενεργά σε κοινωνικούς φορείς και πολιτιστικά σωματεία.

Θέλοντας να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στο Δήμο Θερμης, αποφάσισα να έχω συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές”.

 

Κοινότητα Θέρμης

ΚΑΡΑΪΤΣΗ ΕΛΕΝΗ του Χρήστου

Η Ελένη Καραΐτση είναι απόφοιτος της κλασικής φιλολογίας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων με μεταπτυχιακές σπουδές στην Παιδαγωγική Ψυχολογία του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα έχει εργαστεί ως καθηγήτρια ενώ το τελευταίο διάστημα εργάζεται σε ιδιωτική σχολική μονάδα της Θέρμης. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μαυρογιαννίδη, καθηγητή φυσικής που πλέον δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο τεσσάρων χρόνων. Γνωρίζει πολύ καλά πόσο δύσκολη είναι η ενασχόληση με τα κοινά αλλά και πόσο ευχάριστο να συμμετέχει κάποιος ενεργά στην υλοποίηση ενός σχεδίου για μια καλύτερη κοινωνία μέσω της ενεργούς δράσης.

Κοινότητα Θέρμης

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του Παναγιώτη

Ο Σταμάτιος Φωτιάδης του Παναγιώτη και της Οσίας γεννήθηκε στην Δράμα το 1985 και ζει στην Θέρμη. Σπούδασε στον Μηχανολογικό τομέα του Ο.Α.Ε.Δ τις ειδικότητες των ¨Μεταλλικών Κατασκευών¨ και ¨Χειριστών Εργαλειομηχανών CNC¨. Παρακολουθεί σεμινάρια στον τομέα του ¨Management – Marketing των Επιχειρήσεων¨ και ¨Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού¨. Μετά το τέλος των σπουδών του, εργάστηκε στην οικογενειακή τους επιχείρηση ¨Έκθεσης και Κατασκευής Κουφωμάτων Αλουμινίου¨. Από το 2008 έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την διοίκηση και την ανάπτυξη της εταιρείας. Ασχολείται με τον αθλητισμό έχοντας διακριθεί στην Ποδηλασία, σε Πανελλήνιους και Βαλκανικούς αγώνες και το ενδιαφέρον του παραμένει έως σήμερα. Η απόφαση του να ασχοληθεί με τα κοινά, πηγάζει από την επιθυμία του να γνωρίσει ανθρώπους και να ενισχύσει την καλυτέρευση του τρόπου ζωής όλων μας. Είναι νυμφευμένος με την Αλεξάνδρα Αγγελίδου και έχουν δύο τέκνα, την Αναστασία και τον Παναγιώτη.

Κοινότητα Θέρμης

ΚΑΖΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλειου

Ο Γεώργιος Καζίλης γιος του Βασιλείου Καζίλη και της Αρχοντίας Βογιατζή γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στη Θέρμη. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Σαμαρά, φιλόλογο MSc και καθηγήτρια βιολιού και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Βασίλη. Φοίτησε ως μαθητής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε σχολεία της Θέρμης και από μικρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόλησή του με αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Δήμου τις οποίες συνεχίζει ως σήμερα. Είναι πολιτικός μηχανικός Τ.Ε., απόφοιτος της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας. Δραστηριοποιείται στον κλάδο του πρωτογενούς τομέα ως αγρότης, ενώ ασκεί και το επάγγελμα του μηχανικού. Μεγάλη του αγάπη βέβαια είναι το παραδοσιακό αποστακτήριο τσίπουρου που διατηρεί μαζί με τον πατέρα του, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση για 4η γενιά. Αποτελεί εκλεγμένο μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Θέρμης τα τελευταία 8 χρόνια με αρμοδιότητες γραμματέα. Την προηγούμενη τετραετία εκλέχτηκε στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας  Θέρμης – Τριαδίου με την παράταξη του Δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου «Δημοκρατική Ενότητα».

«Εσωτερικό κίνητρο αποτελεί η μεγάλη αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και ζω και το αίσθημα χρέους απέναντι σε αυτή την κοινωνία καθώς και η ελπίδα πως μόνο μέσω της δράσης έρχεται η βελτίωση. Ζητώ τη στήριξη σας και αυτήν τη φορά στην προσπάθεια του Δημάρχου μας Θεόδωρου Παπαδόπουλου, ευελπιστώντας να φανώ αντάξιος, τόσο των προσδοκιών σας όσο και των απαιτήσεων ενός σύγχρονου Δήμου, όπως ο δικός μας».

Κοινότητα Θέρμης

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του Σάββα

Η Ελισάβετ Παπαδοπούλου γεννήθηκα το 1995 στην Θεσσαλονίκη και από τότε είναι κάτοικος Τριαδίου. Ως νοσηλεύτρια έμαθε να νοιάζεται και να φροντίζει τους συνανθρώπους της. Επιδιώκει, τόσο στην εργασία της, όσο και στη προσωπική της ζωή, να δίνει τον καλύτερό της εαυτό ώστε να βελτιώνει τη θέση των άλλων. «Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση των συνδημοτών, δίπλα στο πλευρό του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου. Η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο μας, είναι αυτό που μας ενώνει και αποτελεί το μεγαλύτερό μας κίνητρο».

Κοινότητα Θέρμης

ΜΠΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παναγιώτη

Ο Κωνσταντίνος Μπουλιώνης γεννήθηκε στη Θέρμη. Είναι παντρεμένος με την Χρυσούλα Μουζά και έχει μια κόρη ηλικίας 14 ετών. Παρακολούθησε μια σειρά μαθημάτων στη Σχολή Δομικών και Τεχνικών Έργων. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τη γεωργία, την κτηνοτροφία, ως τεχνίτης σε οικοδομικά έργα και στη συνέχεια με την κατασκευή και πώληση ακινήτων, καθώς και το εμπόριο. Έχει έντονη εθελοντική δράση στο Πυροσβεστικό Σώμα καθώς κατέχει δίπλωμα πυροσβέστη από το έτος 1993. Μοναδικό του κίνητρο στην ενασχόλησή του με τα κοινά αποτελεί η αγάπη για τον τόπο όπου γεννήθηκε, ανδρώθηκε και ζει. Στόχος του είναι να προάγει τον τόπο του και να συμβάλλει στο να βελτιωθεί ο τρόπος ζωής όλων των κοινωνικών ομάδων του Δήμου Θέρμης.
Σήμερα δραστηριοποιείται έντονα στον Τουριστικό Τομέα διατηρώντας δική του επιχείρηση, την Ask cozy Rooms. Έχει διατελέσει μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Είναι Τοπικός Σύμβουλος Θέρμης.

 

Κοινότητα Θέρμης

ΞΟΥΡΙΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δημητρίου

Ο Αθανάσιος Ξουρίδας ζει στο Τριάδι. Είναι παντρεμένος με τη Στυλιανή Γκαλάπη με την οποία  απέκτησαν το Δημήτρη, τον Παναγιώτη και τη Χριστίνα. Ενεργό μέλος επί σειρά ετών του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Ατρόμητος Τριαδίου. Διετέλεσε Ανώτερος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας από όπου και αποστρατεύτηκε το 2009. Σήμερα είναι πρόεδρος της τοπικής Ομάδας Ατρόμητος Τριαδίου.

«Είμαστε τυχεροί που ζούμε σ’ έναν τόπο ζηλευτό, σε έναν δήμο οργανωμένο και πρωτοποριακό, με μπροστάρη τον μακροβιότερο και ικανότατο δήμαρχο Θόδωρο Παπαδόπουλο. Προτεραιότητά μου είναι η βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, του τόπου όπου ζώ με την οικογένεια μου. Ο εθελοντισμός είναι πηγή έμπνευσης για μένα και όσους είναι κοντά στη δράση του συλλόγου και την πολύ μεγάλη απήχηση που έχει στα παιδιά μας. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή, η αγάπη τους και η συμβολή από όλους τους φορείς για ένα καλύτερο αύριο στην κοινωνία. Προσωπικά σας ευχαριστώ όλους και όλες για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση όλα αυτά τα χρόνια».

 

Κοινότητα Θέρμης

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Ιωάννη

Ο Στέφανος Φωτιάδης είναι κάτοικος Τριαδίου και εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος Θέρμης.

Αγωνιστής της ζωής, μία ακόμη δυναμική υποψηφιότητα και θέτει και πάλι τον εαυτό του στην υπηρεσία των συνδημοτών μας. «Στο πρόσωπο του Θεόδωρου Παπαδόπουλου αναγνωρίζω την ικανότητα και τη γνώση του να συνεχίσει να διοικεί με αποτελεσματικότητα τον Δήμο μας. Όραμά μου αποτελεί η ομαδική προσπάθεια ώστε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κοινωνία για τους ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται στη περιοχή μας. Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο για τη διαρκή εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».

 

Κοινότητα Θέρμης

ΨΥΧΑ ΣΤΕΛΛΑ του Παράσχου

Η Στέλλα Ψύχα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τριάδι, είναι απόφοιτος της σχολής “Διοικητικών και οικονομικών” του δημοσίου ΙΕΚ Θέρμης. Τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην τοπική κοινότητα Τριαδίου, έχοντας την δυνατότητα να αφουγκράζεται τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Συμπληρωματικά ασχολείται με την οργάνωση συνεδρίων σε πανελλαδικό επίπεδο, με συνέδρια διεθνούς εμβέλειας.

Από το 2011 διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτιστικων δραστηριοτήτων Τριαδίου «Άγιος Γεώργιος», συμβάλλοντας στην διατήρηση της παράδοσης με σημείο αναφοράς την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Τριάδι καθώς και συμμετοχή του συλλόγου σε όμορες περιοχές.

Το όραμά της να εξελιχθεί το Τριάδι σε ένα κομβικό σημείο του Δήμου Θέρμης συντέλεσε στην απόφασή της να συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές ως Τοπική Σύμβουλος Θέρμης-Τριαδίου.

 

Κοινότητα Θέρμης

ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΦΕΜΥ) του Χρήστου

Η Ευθυμία (Φέμυ) Κεραμάρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θερμη, όπου και διαμένει. Κόρη της εκπαιδευτικού Γλυκερίας Αξαρλή, έχει μια αδελφή την Αθηνά Χαρά. Είναι παντρεμένη με τον Αργύριο Χατζημάλλη, αξιωματικό του Στρατού Ξηράς. Αποφοίτησε από τη Σχολή Διαχείρησης Πληροφοριών της Καβάλας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οξφόρδη της Αγγλίας. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ασφαλιστικός σύμβουλος της NN. Γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες Αγγλικά και Γαλλικά.

Έχει εθελοντική δράση σε φιλοζωικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις. Είναι εθελόντρια αιμοδότης, δότης μυελού των οστών και δωρήτρια σώματος.

«Πήρα την απόφαση να συμμετέχω ενεργά ως υποψήφια στη δημοτική κοινότητα Θέρμης με στόχο την κοινωνική αναβάθμιση του Δήμου μας, επειδή πιστεύω ότι οι νέοι πρέπει να δραστηριοποιούνται για να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής και διαβίωσης των συμπολιτών τους. Με υψηλό αίσθημα ενσυναίσθησης, κοινωνικής ευαισθητοποίησης ζητώ τη στήριξή σας. Καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους μου μέσα από την καρδιά μου».

 

Κοινότητα Θέρμης

ΚΥΡΤΖΑΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ του Κωνσταντίνου

Η Σοφία Κυρτζαλίδου γεννήθηκε στη Γερμανία και τα τελευταία 30 χρόνια ζει στη Θέρμη. Είναι παντρεμένη με τον Δήμο Παπαθανασίου με τον οποίο απέκτησαν δύο κορίτσια, την Τζένη και τη Φανή. Δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης. Τον τελευταίο καιρό δούλευε στο κυλικείο του ΚΑΠΗ της Θέρμης και αυτή την περίοδο λειτουργεί το κυλικείο στο ΚΑΠΗ των Ταγαράδων. Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά.

Κοινότητα Θέρμης

ΚΩΝΣΤΑ ΜΑΡΙΑ του Ανέστη

Η Μαρία Κώνστα κατοικεί στο Τριάδι και είναι μητέρα δύο παιδιών. Είναι απόφοιτος Λογιστικής, διετέλεσε επί τέσσερα χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Θέρμης, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Τριαδίου.

Κοινότητα Θέρμης

ΜΑΛΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Απόστολου

Ο Μαλούδης Παναγιώτης είναι 60 ετών με καταγωγή από το Ζευγολατειό Σερρών. Από τον Σεπτέμβριο του 2021, είναι Απόστρατος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, που την υπηρέτησε για 39 χρόνια, ως Ιπτάμενος σε Πολεμικά Αεροσκάφη, ως Επιτελής σε Διοικητικές θέσεις, καθώς και σε θέσεις Επιτελικές του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Κατοικεί στη Θέρμη από το 1997. Από το 2015 ασχολείται ενεργά με την ελληνική παράδοση και ειδικότερα με την ανάδειξη και διάδοση της Ιστορίας και της Πολιτιστικής του Κληρονομιάς των Σερρών. Διετέλεσε επι σειρά ετών ως Μέλος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 1 ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης. Γνώστης σε πολύ καλό επίπεδο της Αγγλικής Γλώσσης. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Κοινότητα Θέρμης

ΠΙΣΤΕΛΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ) του Κωνσταντίνου

Ο Ευστάθιος (Στάθης) Πιστέλας ζει στη Θέρμη από το 1971. Στο 1ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης πήρε την ειδικότητα στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης. Σπούδασε οπτικός στο ΤΕΙ Αθηνών. Υπηρέτησε στο Πυροβολικό ως έφεδρος αξιωματικός. Είναι παντρεμένος με τη Μαργαρίτα Δαβιτίδου και έχουν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Αναστασία. Διατηρεί κατάστημα οπτικών ειδών με την κόρη του Αναστασία, και εμπορικό κατάστημα χαρτικών και απορρυπαντικών προϊόντων.

Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Καταστηματαρχών Θέρμης από το 1991 και από το 2003 πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Δήμου Θέρμης. Σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Θέρμης από το 2010 και από το 2019 πρόεδρός της. Λόγω της ενασχόλησής του με τα κοινά ήρθε κοντά στα προβλήματα των συμπολιτών μας και αποφάσισε να συνεχίσει να προσφέρει τις γνώσεις του και τις υπηρεσίες του στην επίλυσή τους.

Κοινότητα Θέρμης

ΜΠΑΡΑΧΑΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (ΜΑΓΔΑ) του Στυλιανού

Η Μαγδαληνή (Μάγδα) Μπαχαράνου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει μόνιμα στη Θέρμη. Έχει ολοκληρώσει σπουδές στον τομέα της αισθητικής, ενώ διαθέτει πτυχίο θεατρικού και επαγγελματικού μακιγιάζ, καθώς και πτυχίο βοηθού νοσηλεύτριας. Διαθέτει επίσης δίπλωμα διαιτησίας πυγμαχίας και kick boxing από την παγκόσμια ομοσπονδία WKU. Επίσης είναι κάτοχος διπλώματος διαιτησίας από την ΕΟΜΑ (Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων). Υπήρξε έφορος στο τμήμα Μαχητικών Αθλημάτων του Θερμαϊκού Θέρμης από το 2012 έως το 2017.

Κοινότητα Θέρμης

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του Αντωνίου

Ο Παύλος Παπαδόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θέρμη. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική μαθαίνοντας πιάνο, βιολί και ειδικότερα μπουζούκι. H ενασχόληση του με το

μπουζούκι τον οδήγησε σε συνεργασίες με σχήματα της πόλης, ενώ παράλληλα αποτέλεσε ενεργό μέλος σε αρκετές παραστάσεις και δρώμενα του Δήμου και του Ωδείου Θέρμης.

Από το 1999 εώς το 2005 υπήρξε ιδιοκτήτης μουσικής σχολής στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται ως καθηγητής μουσικής στο δημοτικό Ωδείο Θέρμης (2006 εώς σήμερα), στο δημοτικό Ωδείο Πανοράματος (2017 εώς και σήμερα), στα μουσικά σχολεία Βέροιας και Γιαννιτσών (2016 εώς το 2019. Από το 2019 σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο τμήμα Μουσικών Σπουδών Άρτας.

Κοινότητα Θέρμης

ΤΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Τάκος γεννήθηκε στην Καλαμπάκα με απώτερη καταγωγή το Δοτσικό Γρεβενών. Ζει στη Θέρμη πλέον των 30 ετών με τη σύζυγό του Ευαγγελία Κεφάλα, συνταξιούχο τραπεζικό, και έχει δύο κόρες την Κωνσταντίνα, φιλόλογο, και την Ευανθία, δασκάλα ειδικής αγωγής. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά ως δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με ποινικές κυρίως υποθέσεις. Συμμετείχε ως μέλος Επιτροπών του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, καθώς και ως εισηγητής σε διάφορα νομοσχέδια. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Καλαμπακιωτών Θεσσαλονίκης «Τα Μετέωρα» και αντιπρόεδρος της Λέσχης Θεσσαλών «Ρήγας Φεραίος». Λόγω της ιδιότητάς του θεωρεί ότι μπορεί να συνεισφέρει περαιτέρω στην εύρυθμη λειτουργία των δομών του Δήμου και να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του.

Κοινότητα Θέρμης

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του Νικολάου

Η Ελισσάβετ Παπαθεοδώρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θέρμη. Πτυχιούχος μηχανικός Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος καθώς και της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) όπου εργάστηκε ως καθηγήτρια σε τεχνικό λύκειο. Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στη σχόλη Επιμελητών Πτήσεων. Εργασιακή εμπειρία στις αεροπορικές εταιρίες. Από πολύ μικρή ηλικία έως και σήμερα ασχολείται με τον αθλητισμό και τη διδασκαλία του TAEKWONDO επιτυγχάνοντας πολλές διακρίσεις. Τα τελευταία χρόνια ανέπτυξε έντονη ενασχόληση με τον εθελοντισμό και τα κοινά στη κοινότητα της Περιστεράς. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον τομέα του αυτοματοποιημένου συστήματος ηλεκτρονικών πωλήσεων (e-shop).

Κοινότητα Θέρμης

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Γρηγορίου

Γεννήθηκε στη Θέρμη όπου και ζει μόνιμα. Γονείς της είναι ο Γρηγόριος Παπαδόπουλος και η Ευαγγελία Παπαδοπούλου. Είναι μητέρα του 8χρονου Γρηγόρη. Έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος και διαιτητής βόλεϊ. Εργάστηκε στους παιδικούς σταθμούς «Ελαφάκια» του δήμου Θέρμης και «Μητέρα» στην περιοχή της Καλαμαριάς. Διετέλεσε υπεύθυνη στο τμήμα παιδικού σταθμού στην Θεραπευτική Κοινότητα «Ιθάκη», στο Ευρωπαϊκό Ειδικό Πρόγραμμα για εξαρτημένες μητέρες. Υπήρξε επαγγελματίας παίκτρια βόλεϊ στις ομάδες του «Ηρακλή» και του «Μ. Αλεξάνδρου». Ως νεάνιδα συμμετείχε στην εθνική ομάδα βόλεϊ. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, πρωτοστατεί σε αγώνες για την ανάπτυξη θεσμών που έχουν σχέση με την υγεία, την παιδεία και την άθληση των παιδιών μας.

Κοινότητα Θέρμης

ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΣΤΕΛΛΙΟΣ του Γεωργίου

Ο Στέλλιος Ζαχαρίου γεννήθηκε το 1973. Σε ηλικία 8 ετών άρχισε να ασχολείται με την Βυζαντινή και την παραδοσιακή Ελληνική μουσική τέχνη κοντά σε επιφανείς διδασκάλους. Πτυχιούχος της Θεολογίας, της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και διπλωματούχος μουσικοδιδάσκαλος. Διετέλεσε πρωτοψάλτης σε ναούς της Θεσσαλονίκης και από το έτος 2020 κοσμεί το ιστορικό αναλόγιο του καθεδρικού Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας. Δίδαξε μουσική στο Μακεδονικό και στο Λυδικό ωδείο της Θεσσαλονίκης και υπηρέτησε για πολλά έτη ως αναπληρωτής καθηγητής σε μουσικά σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας. Υπήρξε βασικό μέλος του παραδοσιακού συγκροτήματος του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Ιστορικού Σωματείου Ιεροψαλτών Ιωάννης ο Δαμασκηνός. Ίδρυσε μουσικό εργαστήρι με τμήματα χορωδιών, ορθοφωνίας, φωνητικής παραδοσιακών οργάνων, καθώς κα τμήματα Βυζαντινής μουσικής, αναδεικνύοντας, πλειάδα μαθητών που την σημερινή εποχή στελεχώνουν χορωδίες, ωδεία και κυρίως υπηρετούν τα ιερά αναλόγια των εκκλησιών της Μακεδονίτικης γης.

Κοινότητα Θέρμης

ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ του Αναστασίου

Ο Θωμάς Σωτηριάδης γεννήθηκε το 1992 στη Θέρμη όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Οι γονείς του είναι ο Σωτηριάδης Αναστάσιος και η Δασκαλούδη Μαρία. Έχει αποφοιτήσει από το 1ο Λύκειο Θέρμης και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Έχει εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος και ως λογιστής για λογαριασμό ιδιωτικών επιχειρήσεων τα τελευταία 8 χρόνια. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που αφορούν την Καινοτομία, το Νομοθετικό Πλαίσιο Επιχειρήσεων και Φυσικών Προσώπων και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Είναι λάτρης της λαϊκής παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας και αποτελούν τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του ενεργά μέλη του χορευτικού συλλόγου Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης «Ο Μέγας Αλέξανδρος», όπου ιδρυτικό μέλος του αποτέλεσε ο αείμνηστος θείος του Δασκαλούδης Αθανάσιος. «Η αγάπη για τον τόπο μου με ώθησε να συμμετάσχω ως υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Θέρμης-Τριαδίου με την παράταξη του Δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου «Δημοκρατική Ενότητα». Ζητώ τη στήριξη σας στις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, προκειμένου να προσφέρω στην Κοινότητα και να βοηθήσω τους συνδημότες μου».

Κοινότητα Θέρμης

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Ευάγγελου

Ο Γιάννης Xριστόπουλος γεννήθηκε το 1983 στη Θεσσαλονίκη, από το 2008 είναι κάτοικος Θέρμης και από το 2016 μόνιμος κάτοικος στην Επέκταση Θέρμης. Είναι παντρεμένος με την φαρμακοποιό Νικολέτα Στεργίου και είναι γονείς της Ιφιγένειας που είναι 11 μηνών και χαιρετάει ήδη όλο τους κατοίκους της Θέρμης. Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Α.Π.Θ και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή της Χαλκιδικής σε μελέτες και επιβλέψεις κτιρίων.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου ΕΠΙ της Επέκτασης Θέρμης, από το 2020 έως το 2022, μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου και από το 2022 μέχρι σήμερα μέλος της ελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου.

Το 2010 Εργάστηκε στην ΑΕΓΕΚ κατασκευαστική στο εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ – στάση Πανεπιστήμιο. Το 2009 εργάστηκε για το Α.Π.Θ., για τον έλεγχο της προσβασιμότητας των Ατόμων με Αναπηρία στο Πανεπιστημιακό Campus του πανεπιστημίου. Το 2003-2004  εργάστηκε και εκπαιδεύτηκε στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας Δυτικού Τομέα σε θέματα Διοικητικής Υποστήριξης Υπηρεσιών.

Κοινότητα Θέρμης

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Απόστολου

Η Μαρία Χατζηκυριάκου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στο Τριάδι του δήμου Θέρμης. Είναι έγγαμη με τον ορθοπαιδικό χειρουργό, Κωνσταντίνο Τσανίδη και μητέρα ενός παιδιού. Έχει σπουδάσει «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Είναι απόφοιτη του Ειδικού Προγράμματος Σπουδών «Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια» του ΕΑΠ. Έχει πιστοποιητικό Επιμόρφωσης «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, πιστοποίηση στις Βασικές Αρχές Ψηφιακού Μάρκετινγκ (GOOGLE), πιστοποίηση γνώσης Πληροφορικής και Χειρισμού Η/Υ (UNISERT PRIMARY- ΕΑΠ), απόφοιτη τμήματος Προγραμματισμού Η/Υ (ΙΕΚ SCUOLA ITALIANA). Εργάστηκε σε: Tsanidis Orthopedic Center (2005-2007) και ORO Vildiridi (1987-1996), ενώ το διάστημα 1996-2005 είχε την επιχείρηση Μx moda.

Κοινότητα Θέρμης

ΣΑΜΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΠΟΠΗ) του Αβραάμ

Η Σαμανίδου Παρθένα (Πόπη) γεννήθηκε το 1975. Μεγάλωσε και ζει μόνιμα στην Θέρμη. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Κούρα και έχει μία κόρη την Ελευθερία, 16 ετών. Είναι απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πτυχιούχος σύμβουλος μόδας, πατρονίστ – μοντελίστ, όπου άσκησε το επάγγελμα επί σειρά ετών. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ως σύμβουλος πωλήσεων σε αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών.

Κοινότητα Θέρμης

ΖΑΦΕΙΡΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Βασιλείου

Η Δήμητρα Ζαφειρούδη γεννήθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας το 1976. Τελείωσε την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στο Πολύκαστρο του νομού Κιλκίς. Σπούδασε στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΚΕΜΟΣ, στον τομέα Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου. Στη συνέχεια αποφοίτησε από τη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες, Αγγλικά, Γερμανικά και Τούρκικα. Εργάζεται στο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας από το 1997, και έχει ασχοληθεί σε διαφορετικά τμήματα. Ζει στην επέκταση της Θέρμης από το 2009, στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα. Είναι μητέρα έγγαμη, δύο παιδιών, μιας κόρης που φοιτά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης και ενός γιου που φοιτά  στο 3ο Γυμνάσιο Θέρμης. «Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε από το 2020 όταν εκλέχτηκα για πρώτη φορά ως ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Θέρμης, όπου συνεχίζω ενεργά μέχρι σήμερα».

Κοινότητα Θέρμης

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ) του Χρήστου

Η Δώρα Χριστοδουλίδου γεννήθηκε το 1997 και έκτοτε ζει στη Θέρμη. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στην Εκπαιδευτική Επιστημονική και Πολιτιστική Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO). Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κατάρτισης που αφορούν την δημόσια και τοπική αυτοδιοίκηση, την κυκλική και βιώσιμη οικονομία. Διαθέτει άριστη γνώση της αγγλικής και πολύ καλή γνώση της ρωσικής γλώσσας. Έχει ασχοληθεί με τον τομέα των εμπορικών προωθήσεων και αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται στον τομέα της Εξυπηρέτησης Πελατών ευρωπαϊκής εταιρίας. Επιπλέον διαθέτει μουσικές γνώσεις και ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μελισσοκομία.

«Υποστηρίζω σθεναρά την συμμετοχή των γυναικών στα κοινά και θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα την γυναικεία πρωτοβουλία για ενεργό ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι».