Κοινότητα Τριλόφου

ΤΣΙΛΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ του Δημητρίου

Ο Κοσμάς Τσιλιάς γεννήθηκε και ζει στον Τρίλοφο. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Κουτσονίκου με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον Δημήτρη και την Αργυρώ. Έχει τελειώσει Τεχνικό Λύκειο στον Ευκλείδη. Είναι αγρότης και από πολύ νεαρή ηλικία έχει συνδικαλιστική δράση στο αγροτικό κίνημα. Από το 2010 έως και σήμερα είναι πρόεδρος στον αθλητικό σύλλογο «Δόξα Τριλόφου». Υπήρξε επίσης μέλος σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και σε πολιτιστικούς συλλόγους. Τον διακρίνει η εντιμότητα και ο εθελοντισμός.

 

Κοινότητα Τριλόφου

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου

Η Μαρία Χατζηνικολάου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και τα τελευταία 15 έτη κατοικεί στον Τρίλοφο με τον σύζυγό της Κονόμισα Γεώργιο και τα δυο τους παιδιά! Έχει τρία πτυχία και μιλάει δυο ξένες γλώσσες, αλλά η μεγάλη της αγάπη για τα παιδιά την ώθησε να ακολουθήσει τελικά το επάγγελμα της παιδαγωγού έχοντας διαγράψει αξιόλογη πορεία σε παιδικούς σταθμούς. Αυτή της η αγάπη προς τα παιδιά ήταν και η αφορμή να ασχοληθεί ενεργά με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων από το νηπιαγωγείο και καθ’ όλη την διάρκεια του δημοτικού τελώντας χρέη προέδρου στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Τριλόφου έως και σήμερα. Επίσης είναι: μέλος της Ένωσης Γονέων Δήμου Θέρμης, μέλος της Ισότητας Φύλλων, μέλος Α’ βάθμιας σχολικής επιτροπής.

Οι ευαισθησίες η ανεπτυγμένη ενσυναίσθησή και η υπευθυνότητα της την έκαναν να είναι ενεργή και στο φιλανθρωπικό κομμάτι όντας η ίδια εθελόντρια επί 14 έτη σε φιλανθρωπικό οργανισμό με έδρα το Τριάδι αλλά και σε διάφορους φιλοζωικούς οργανισμούς! Οι δραστηριότητες της εκτείνονται και στην συνεργασία με διάφορους τοπικούς φορείς του Τριλόφου έχοντας ως αποτέλεσμα δράσεις και συνεργασία που αφορούν όχι μόνο τα παιδιά αλλά γενικά όλους τους κάτοικους του Τριλόφου. Η απόφαση της να κατεβεί ως υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο του Τριλόφου συμμετέχοντας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές έχει ως αφετηρία την συμμετοχή όλων μας πιστεύοντας ακράδαντα στην δύναμη της συνεργασίας και του διαλόγου συναποφασίζοντας για ένα καλύτερο μέλλον που αξίζει στον τόπο μας.

Κοινότητα Τριλόφου

ΚΑΠΟΛΑ (ΤΖΙΛΗΣ) ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ) του Φιλίππου

Η Ευαγγελία Καπόλα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στον Τρίλοφο από το 2000. Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Τζιλή με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, την Ελένη και την Ζωή. Σπούδασε λογιστική και χρηματοοικονομική και έχει συνεργαστεί με αξιόλογες εταιρίες. Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκινά από τη διετία 2006-7, όταν υπήρξε γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Μίκρας. Επιπλέον, υπήρξε πρόεδρος για τρία χρόνια στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Μίκρας. Στόχος της είναι να αναδείξει τον τόπο και να συμβάλλει στη βελτίωση της διαβίωσης των δημοτών. Με τις επικοινωνιακές και διοικητικές της δεξιότητες είναι έτοιμη να δώσει λύσεις μέσα από ένα πρίσμα νέων ιδεών!

Κοινότητα Τριλόφου

ΠΕΡΒΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Φωτίου

Ο Δημήτρης Περβίζος, υιός της Πανώρας Μάγδας και του Περβίζου Φώτη εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Λαϊκών Αγορών. Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε να συστρατευτεί με τον δήμαρχο των Έργων, Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Η διάθεσή του για προσφορά, η αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε και τον ανέθρεψε, τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα ως τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Τριλόφου. Με την ορμή και τη μαχητικότητα της νεότητάς του και με αποκλειστικό γνώμονα την διάθεσή του για προσφορά, σας καλεί να τον στηρίξετε.

Κοινότητα Τριλόφου

ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΦΑΗΛ του Αλέξανδρου

Ο Χρήστος – Ραφαήλ Κεχαγιάς κατάγεται από τον Τρίλοφο. Οι γονείς του, ο Αλέξανδρος Κεχαγιάς και η Μαρία Πράτανου, κατάγονται και μεγάλωσαν επίσης στον Τρίλοφο όπως και ο ίδιος. Είναι δευτεροετής φοιτητής του τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  «Η αγάπη για τον τόπο μου καθώς και η επιθυμία να επαναφέρω τον τόπο στον οποίο μεγάλωσα, στην περίοπτη θέση που του αξίζει, είναι μερικά από τα κίνητρα που με ωθούν να θέσω υποψηφιότητα. Οι νέοι άνθρωποι μπορούν να επιφέρουν αλλαγές σημαντικές και μεγάλες, διότι μπορούν να αφουγκραστούν και να επιδιώξουν το καλύτερο, και να επιλύσουν προβλήματα και ελλείψεις στο πέρασμα των χρόνων».

Κοινότητα Τριλόφου

ΔΟΥΜΠΑ ΙΩΑΝΝΑ του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και τα τελευταία δώδεκα χρόνια κατοικεί στον Τρίλοφο. Εργάζεται στον χώρο της υγείας σε σύγχρονο εργαστήριο κλινικής κυτταρολογίας και εφαρμογής τεχνικών μοριακής βιολογίας ως Τεχνολόγος – Αναλύτρια.
Είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Θοδωρή Λάγγαλη, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Τρίλοφο και μαζί έχουνε μια κόρη δέκα ετών.
Η Ιωάννα είναι ένας άνθρωπος δραστήριος, υπεύθυνος, ενεργό μέλος της κοινωνίας και έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική και εθελοντική δραστηριότητα ως πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τριλόφου <<Ζουλφάκος Δημήτρης>>.
Κατά τη διάρκεια της θητείας της από το 2020 έως και σήμερα, έχει επιτευχθεί σημαντική αναβάθμιση της σχολικής ζωής αλλά και της καθημερινότητας των μαθητών με σημαντικές ενέργειες της.
Είναι ειδική γραμματέας του διοικητικού συλλόγου της Ένωσης Γονέων Δήμου Θέρμης.
Έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 1ου Νηπιαγωγείου Τριλόφου με σημαντικό έργο προσφοράς. Έχει συνεργαστεί με διάφορους τοπικούς φορείς με αξιόλογα αποτελέσματα.
Συμμετέχει πρώτη φορά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο του Τριλόφου, θέτοντας ως προτεραιότητα τη διεκδίκηση της βελτίωσης της ποιότητας και των συνθηκών της καθημερινότητας των συντοπιτών της. Βλέπει με ιδιαίτερη ευαισθησία και ενσυναίσθηση τους συμπολίτες της και ιδιαιτέρα τους νέους και τα παιδιά καθώς επίσης και την τρίτη ηλικία. Θέλει να συμβάλλει στην προσπάθεια αναβάθμισης του Τριλόφου, δουλεύοντας ομαδικά και αποτελεσματικά με όλες τις δυνάμεις της.
Για έναν Τρίλοφο ποιό όμορφο και ποιό προσιτό, όπως του αξίζει.

Κοινότητα Τριλόφου

ΑΛΕΞΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) του Νικολάου

Η Κυριακή (Κική) Αλεξάκη του Νικολάου και της Δήμητρας, προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια. Είναι 36 χρονών, παντρεμένη στον Τρίλοφο από το 2011 με τον Νικόλαο Καρκασλή, υγειονομικό στο νοσοκομείο Παπανικολάου, με τον οποίο έχουν τρία παιδιά ηλικίας 3, 5, και 7 χρονών. Έχει τελειώσει νοσηλευτική με πρακτική άσκηση στο νοσοκομείο 424. Έχει εργαστεί στο δήμο Θέρμης στην καθαριότητα και έχει εργαστεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον τομέα του εμπορίου. Επίσης έχω υπήρξε μέλος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου νηπιαγωγιου Τριλόφου το 2022-2023.

Κοινότητα Τριλόφου

ΧΟΡΤΙΑΤΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Σταύρου

Ο Μιχαήλ Χορτιατνός γεννήθηκε το 1990 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στον Τρίλοφο. Έχει τελειώσει Τεχνικό Λύκειο και το δημόσιο ΙΕΚ στην Επανομή (μηχανοτρονική). Από νεαρή ηλικία συμμετείχε ενεργά στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα των Συλλόγων του Τριλόφου. Από το 2009 ως το 2021 ασχολήθηκε με το χώρο της εστίασης και από το 2022 ασχολείται επαγγελματικά, ως νέος αγρότης, με τη γεωργία. Είναι μέλος του αγροτικού συνεταιρισμού Τριλόφου.

Κοινότητα Τριλόφου

ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Χρήστου

Ο Στέφανος Ντινόπουλος γεννήθηκε στην Καρδίτσα και κατοικεί στον Τρίλοφο. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και διευθυντής στο 1ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είναι επαγγελματίας

προπονητής ποδοσφαίρου και στίβου. Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Στίβου, Γραμματέας στη Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και τοπικός Σύμβουλος Τριλόφου από το 2019.

Κοινότητα Τριλόφου

ΣΑΡΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Στυλιανού

Η Σταυρούλα Σαρρή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία 10 χρόνια κατοικεί στον Τρίλοφο. Είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Κουτσονίκο και έχουν δύο κοριτσάκια, τη Βασιλική και τη Χριστίνα 8 και 7 χρόνων. Είναι  απόφοιτη του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Θεσσαλονίκης, Κλάδου Λογιστών. Ολοκλήρωσε και το τέταρτο έτος σπουδών με άριστα και αυτό της εξασφάλισε την εισαγωγή της απευθείας στο Δημόσιο ΙΕΚ- ΚΕΤΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στο τμήμα «Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου» με πλήρη υποτροφία. Εμπλούτισε τις γνώσεις της με φοίτηση σε ιδιωτική σχολή στο τμήμα μηχανογραφημένου λογιστηρίου για δύο χρόνια. Επιπλέον παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενό της. Ξεκίνησε αμέσως εργασιακή απασχόληση στον ΟΑΕΔ Νεαπόλεως ως διοικητικός υπάλληλος. Έπειτα στον ΟΤΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στο τμήμα λογιστηρίου. Έχει εργασθεί κατεξοχήν σε λογιστήρια μεγάλων πολυεθνικών όπως Addeco (Administration Manager), Ιαματικών Λουτρών Νέας Απολλωνίας (υπεύθυνη μισθοδοσίας), Porto Palace hotel (Υπεύθυνη μισθοδοσίας), Καδρέφης ΕΠΕ (γραμματειακή υποστήριξη), Diamond Jewels (γραμματειακή υποστήριξη) και τέλος, σε συμβολαιογραφικό γραφείο.

Είναι εργατική, δυναμική, φιλόδοξη, κοινωνική. «Λόγω της προσωπικότητάς μου και της ανάγκης που με διακατέχει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχω αναπτύξει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για καλή συνεργασία και συνεχή προσπάθεια υλοποίησης των στόχων μου».

Κοινότητα Τριλόφου

ΠΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Γρηγορίου

Ο Στέφανος Πάνος γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη. Το 1996 εισήχθη στη Σχολή Αστυφυλάκων Ξάνθης, μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων, από την οποία αποφοίτησε το 1998. Αμέσως μετά την έξοδο από τη Σχολή Αστυφυλάκων, τοποθετήθηκε στο Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων, όπου υπηρέτησε έως το 2002. Το 2002 μετατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης Θεσσαλονίκης, έως το 2004. Το 2004 έως το 2008 υπηρέτησε στο Τμήμα Τροχαίας Θέρμης. Από το 2008 έως το 2015 υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες Ασφαλείας της Ανατολικής Θεσ/νίκης. Από το 2015 έως και σήμερα υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ως Αξιωματικός Υπηρεσίας, Τροχαίας Αστυνόμευσης και Τροχαίων Ατυχημάτων. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Κοινότητα Τριλόφου

ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ευαγγέλου

Ο Χρήστος Κομνηνός γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Νάουσα Ημαθίας, όπου και αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ, έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην Διοίκηση του Τουρισμού στο ΕΑΠ και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Κατερίνα Παπακωνσταντίνου και είναι πατέρας δύο αγοριών, του Γιώργου και του Αλέξανδρου. Είναι μόνιμος κάτοικος Τριλόφου από το 2005 και ενεργό μέλος της κοινότητας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου με συμμετοχή σε δράσεις εθελοντισμού και φιλοζωίας. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται ο αθλητισμός, οι καλές τέχνες και τα ταξίδια.