ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΗ

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συνεστίαση της παράταξης “Δημοκρατική Ενότητα” η οποία διοργανώθηκε το βράδη της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου. Το χώρο της Waterland κατέκλυσαν περισσότεροι από εξακόσιοι, υποψήφιοι, μέλη και φίλοι της παράταξης, σε αυτήν την ειδική πολιτική προεκλογική εκδήλωση, σκοπός της οποίας ήταν, μεταξύ άλλων, η οικονομική ενίσχυση της παράταξης για την κάλυψη των προεκλογικών εξόδων της. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της “Δημοκρατικής Ενότητας”, Θεόδωρος Παπαδόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητά του για τη νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. “Βρισκόμαστε στη τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Σε περίπου δύο εβδομάδες οι πολίτες του Δήμου Θέρμης θα κληθούν να επιλέξουν την δημοτική παράταξη που θα διοικήσει τον Δήμο για τα επόμενα πέντε χρόνια. Και είμαστε βέβαιοι ότι η Δημοκρατική Ενότητα θα κερδίσει για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη των πολιτών! Επειδή έχουμε δείξει με έργα ότι τηρούμε τις δεσμεύσεις μας! Επειδή έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για την επόμενη περίοδο! Επειδή αντικρύζουμε με ειλικρίνεια κάθε πολίτη! Επειδή προωθούμε την ανάπτυξη κάθε κοινότητας!”.

Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε ειδική αναφορά στις πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία. Αναφέρθηκε στο κύμα αλληλεγγύης από τους πολίτες του δήμου Θέρμης που προσέφεραν δεκάδες τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας η οποία, με ευθύνη της αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας, παραδόθηκε στις πληγείσες περιοχές. Παράλληλα, επισήμανε τη συμβολή της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας καθώς και των εθελοντών οι οποίοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή, και με τη βοήθεια των ειδικών πυροσβεστικών οχημάτων του δήμου, βοήθησαν στην απάντληση των υδάτων από σπίτια τα οποία είχαν πλημμυρίσει. Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος ανακοίνωσε ότι από τα έσοδα της συνεστίασης, ποσόν τεσσάρων χιλιάδων ευρώ το οποίο προοριζόταν για τη λειτουργία εκλογικού κέντρου, θα διατεθεί για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς και η παράταξη δεν πρόκειται να λειτουργήσει σε αυτές τις εκλογές, εκλογικό κέντρο.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΜΑΚΡΙΝΗ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΠΛΑΙΝΗ

Διάλογος με τους πολίτες

Αναφερόμενος στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της “Δημοκρατικής Ενότητας” στην πορεία προς τις εκλογές, ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι “υλοποιήσαμε συναντήσεις προγραμματισμού στις τρεις δημοτικές ενότητες ενώ έχουμε επίσης πραγματοποιήσει και συνεχίζουμε να οργανώνουμε συναντήσεις στις κοινότητες όπου συζητάμε απλά και κατανοητά με τους πολίτες τα ζητήματα που τους απασχολούν. Για μένα είναι προνόμιο και τιμή να συναντάω τους πολίτες του Δήμου μας. Η προσωπική επαφή με τους πολίτες είναι βασικό στοιχείο μιας διοίκησης που σέβεται τους ανθρώπους. Είναι στοιχείο Δημοκρατίας να συν-διαμορφώνεις, να συν-δημιουργείς το μέλλον ενός τόπου. Είναι στοιχείο Ενότητας να βλέπεις όλους τους πολίτες με τον ίδιο τρόπο, μακριά από τοπικιστικές αντιλήψεις ή άλλους διαχωρισμούς”.

Συνεχίζοντας επισήμανε ότι “η αποψινή προεκλογική εκδήλωση δεν αφορά μόνο την υποψηφιότητά μου ή το όραμά μου. Δεν αφορά μόνο την υποψηφιότητα των ανθρώπων που κοσμούν τα ψηφοδέλτιά μας. Πάνω από όλα αφορά εσάς, τους ανθρώπους που κάνετε την κοινότητά μας ζωντανή και ανθεκτική. Η παρουσία σας εδώ απόψε λέει πολλά για τη δέσμευσή σας στη διαμόρφωση του μέλλοντος του Δήμου Θέρμης και σας είμαι βαθύτατα ευγνώμων για την υποστήριξή σας. Η Δημοκρατική Ενότητα είναι μια δημοτική παράταξη που πρεσβεύει τη δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή. Όλοι εσείς με την ενεργή σας παρουσία κάνετε ισχυρές τις κοινότητές μας. Είναι οι κοινότητές μας που μας παρέχουν την υποστήριξη, την έμπνευση και την αγάπη που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά. Όλοι μαζί, είμαστε μια δύναμη, ικανή να επιφέρει πραγματικές αλλαγές για έναν Δήμο Θέρμης ακόμη πιο ισχυρό, με ακόμη πιο ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο, με ακόμη μεγαλύτερη τοπική ανάπτυξη”.

Τελική ευθεία

Μιλώντας για την τελική ευθεία προς τις εκλογές ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως “είμαι βέβαιος ότι με την υποστήριξή σας και το πνεύμα ενότητας που γεμίζει απόψε αυτή την αίθουσα, θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που τυχόν θα βρεθεί στο δρόμο μας. Μαζί, θα οικοδομήσουμε ένα μέλλον για το οποίο μπορούμε όλοι να είμαστε υπερήφανοι, ένα μέλλον που θα αντικατοπτρίζει τις αξίες και τις προσδοκίες μας”. Τέλος, ο δήμαρχος Θέρμης ευχαρίστησε για άλλη μια φορά “τις γυναίκες και τους άντρες που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτιά μας. Η προσπάθεια μας αυτές τις τελευταίες δύο εβδομάδες πρέπει να γίνει ακόμη πιο έντονη. Όλες και όλοι, υποψήφιες και υποψήφιοι, να δείξουμε το έργο της ‘Δημοκρατικής Ενότητας’. Να παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας και τις θέσεις μας”. Υπογράμμισε, δε, “καμία εκλογική αναμέτρηση δεν είναι δεδομένη! Πρέπει να συνεχίσουμε με ένταση και με πάθος τον αγώνα μας. Έναν αγώνα για τον οποίο είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος γιατί η παρουσία σας εδώ αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής σας για ένα καλύτερο αύριο. Και να θυμόμαστε πάντα ότι Δήμος Μας Ενώνει!”.