2

Με ομιλία στην πλατεία Παραμάνα της Θέρμης, το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου, έκλεισε την προεκλογική εκστρατεία του ο υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής της “Δημοκρατικής Ενότητας”, Θεόδωρος Παπαδόπουλος. Ενώπιον εκατοντάδων πολιτών, φίλων και μελών της παράταξης ο κ. Παπαδόπουλος παρουσίασε έναν συνοπτικό απολογισμό των έργων τα οποία πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, των έργων που είναι σε εξέλιξη καθώς όσα σχεδιάζει η “Δημοκρατική Ενότητα” για την επόμενη δημοτική περίοδο 2024-2028. Κλείνοντας την ομιλία του και απευθυνόμενος προς τους πολίτες ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως “στις φετινές εκλογές έχετε δύο επιλογές. Από τη μια είναι η ‘Δημοκρατική Ενότητα’, η δική μας μεγάλη, ανεξάρτητη, ακηδεμόνευτη, ενωτική παράταξη που κατέρχεται στον πολιτικό στίβο με όραμα, προοπτική και πρόγραμμα για τον Δήμο Θέρμης.

Και από την άλλη, απέναντί μας, είναι παρατάξεις με σαφές κομματικό στίγμα, που λειτουργούν υπό καθεστώς κομματικής κηδεμονίας. Εμείς πιστεύουμε στην ενότητα! Μόνο με την ενότητα γίνεται να προασπίσουμε και να προαγάγουμε τη δημιουργία μιας συνεκτικής κοινωνίας, όπου άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα μπορούν να συμμετέχουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος των κοινοτήτων τους. Και τη νέα περίοδο 2024-2029 θα εργαστούμε ομαδικά, θα εργαστούμε συλλογικά. Δήμαρχος, δημοτικό συμβούλιο, τοπικά συμβούλια και πολίτες ενωμένοι! Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε σε μια νέα περίοδο δημιουργίας. Μια περίοδο που θα σηματοδοτήσει και τη μετάβαση στην επόμενη πολιτική γενιά αυτού του τόπου”. Κάνοντας, δε, ειδικότερη αναφορά στο δικό του ρόλο και στη δική του διαδρομή, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως “με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Με έχετε τιμήσει με την εμπιστοσύνη σας. Μου έχετε δείξει την αγάπη σας και μου τη δείχνετε καθημερινά. Από την αγάπη σας αντλώ δύναμη και κουράγιο. Είναι η αγάπη σας που, σε συνδυασμό με την αγάπη μου για τον τόπο, και την πεποίθηση ότι με την παρουσία μου στην ηγεσία της παράταξης αυτής, παράγεται ένα τεράστιο έργο που οδηγεί τον τόπο μπροστά, μου δίνουν την ώθηση θα συνεχίσω. Γιατί κάποιοι, το μεγάλο πλεονέκτημα της παρουσίας μου, το παρουσιάζουν ως μειονέκτημα για το δήμο, και είναι το μόνο τους επιχείρημα, το οποίο όμως είναι παντελώς απολίτικο, καθώς αγνοεί τη λαϊκή βούληση.

1
3
4

Εσείς θα αποφασίσετε ποιος θα διοικήσει τον δήμο την επόμενη μέρα! Ο λαός του δήμου Θέρμης θα αποφασίσει. Και σας καλώ και πάλι να εμπιστευτείτε τη διοίκηση του δήμου και το μέλλον του τόπου στη ‘Δημοκρατική Ενότητα’. Σας καλώ να διαβάσετε τον απολογισμό του έργου μας, να μελετήσετε το πρόγραμμά μας και να επιλέξετε το ψηφοδέλτιό μας με τους 260 υποψήφιους. Ένα ψηφοδέλτιο που το 46% είναι γυναίκες. Που το 68% είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι. Ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό, ανεξάρτητο, ένα ψηφοδέλτιο που ενώνει! Με ανθρώπους που υπόσχονται να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις του για την προκοπή αυτού του τόπου. Η Κυριακή των εκλογών, να γίνει μια Κυριακή νίκης για τον τόπο, μια Κυριακή νίκης για το μέλλον. Με τη Νίκη!”.