384787302_633818765599614_3628830990975161742_n

Περιοδεία σε Αγία Παρασκευή, Σουρωτή και Τρίλοφο πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της “Δημοκρατικής Ενότητας” Θεόδωρος Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο των συζητήσεων που κάνει με τους πολίτες. Ο δήμαρχος Θέρμης παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος για την κάθε Κοινότητα, ενόψει της επόμενης δημοτικής περιόδου. Τόνισε πως «ξέρουμε τα προβλήματα του τόπου μας, της κάθε Κοινότητας, σε κάθε τους λεπτομέρεια και δίνουμε λύσεις ώστε να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών». Σημείωσε επίσης ότι αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη 32 έργα στο δήμο Θέρμης, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, από διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμματα. Αναφέρθηκε ακόμη στην προκήρυξη από πλευράς πολιτείας του διαγωνισμού για την εκπόνηση των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων που θα δώσουν τη δυνατότητα να καθοριστούν τα όρια των επεκτάσεων των οικισμών καθώς των χρήσεων γης.

Παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της επόμενης δημοτικής περιόδου για την Αγία Παρασκευή, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στη σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου που ολοκληρώθηκε στο χωριό έως το επόμενο καλοκαίρι που θα παραδοθεί και ο νέος Βιολογικός, δεσμεύτηκε για τη δημιουργία της νέας παιδικής χαράς για την οποία ολοκληρώθηκαν οι μελέτες, δημοπρατείται την επόμενη χρονιά και ξεκινά η υλοποίησή της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων του χωριού με το οποίο θα καλυφθούν όλες οι “εκκρεμότητες” που άφησε πίσω του το έργο της αποχέτευσης. Επίσης ανέφερε ότι θα προχωρήσδει το έργο της ανάπλασης της πλατείας.
Στη Σουρωτή ο δήμαρχος Θέρμης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ασφαλτόστρωση των δύο μεγάλων αγροτικών δρόμων εκατέρωθεν του Ανθεμούντα που ολοκληρώνονται, εξασφαλίζοντας ασφαλή μετακίνηση για τους αγρότες. Μίλησε για τη σύνδεση του δικτύου αποχέτευσης το ερχόμενο καλοκαίρι με το νέο Βιολογικό, καθώς και για τις νέες ασφαλτοστρώσεις που ξεκινούν αμέσως μετά τις εκλογές, όπως και για την επίλυση του προβλήματος της έλειψης νερού στα “ψηλά” σπίτια του χωριού με τη νέα γεώτρηση και την αξιοποίηση της υπάρχουσας δεξαμενής.
Στον Τρίλοφο ο δήμαρχος Θέρμης αρχικά επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά όπου συζήτησε με πολίτες και παραγωγούς για τα ζητήματα που τους απασχολούν ενώ πέρασε και από όλα τα εμπορικά καταστήματα της Κοινότητας. Ακολούθως στο ΚΑΠΗ Τριλόφου απαντώντας σε ζητήματα που έθεσαν οι πολίτες για το έργο της γέφυρας στην οδό Περικλέους ο δήμαρχος Θέρμης ενημέρωσε τους κατοίκους για την πορεία του υλοποίησης του έργου λέγοντας πως “το έργο προχωρά πλέον με καλούς ρυθμούς, έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των βάσεων της νέας γέφυρας και την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει η τοποθέτηση της σιδηροκατασκευής της γέφυρας”.
Αναφερόμενος στις εκλογές ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως “είμαι βέβαιος ότι με την υποστήριξή σας και το πνεύμα ενότητας που διακατείχε και τη σημερινή μας συνάντηση, θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που τυχόν θα βρεθεί στο δρόμο μας. Όλοι μαζί, θα οικοδομήσουμε ένα μέλλον για το οποίο μπορούμε όλοι να είμαστε υπερήφανοι, ένα μέλλον που θα αντικατοπτρίζει τις αξίες και τις προσδοκίες μας”.
Ο δήμαρχος Θέρμης υπογράμμισε πως «έχουμε μια δυνατή ομάδα, έναν πλήρη αυτοδιοικητικό συνδυασμό 260 υποψηφίων, και είμαστε όλοι για τη μάχη των εκλογών, αλλά και για τη μάχη που θα δώσουμε την επόμενη πενταετία, ώστε να παραμείνει ο δήμος μας ένας τόπος ανάπτυξης και ευκαιριών».